Španija, El Perello
...Medeni kis. Odličen medeni kis, ki ga izdelujemo, priporočamo za spremljanje solat, rib, mesa, pice, testenin in morskih sadežev.
Francija, Gisay La Coudre
...Pravi "medeni kis" je izdelan z našim trdim in sadnim medom. Sladkorji v medu so se spremenili v alkohol in nato v ocetno kislino: v tej fazi izdelek ni več sladek. Dodamo med, da mu damo rahlo sladek in bolj zaokrožen okus na nebu. Predstavljen je v lepih steklenicah po 25 cl, z lesenim zamaškom in izlivalnikom. Odličen je za "klasične" prelive za solate, prav tako pa tudi v kuhinji za deglaziranje mesa in rib. Priporočamo ga posebej za občutljive želodce!!! Nima datuma poteka.
Martinik, Rivière-Pilote
...Medeni kis bo dodal harmoničen pridih vašim marinadam in solatam. Uporabljen samostojno (na špargljih, na primer), v kombinaciji s dimljenim račjim filejem (v povezavi z oljčnim oljem iz pinjol) in drugimi dimljenimi mesninami. Lahko se uporablja tudi v sladicah (navaden kolač z "brouillado" pomaranče) ali za deglaziranje jeter. 100% naravno: brez barvil in umetnih arom.
Španija, Varea
...Vinski kis iz medu, izdelan iz medu gorskih cvetov ekoloških čebelarij v Španiji. Vsebuje lastnosti medu na najvišji ravni. Ima sladko-kislo, sadno okus, v ustih pa čutite arome cvetnih esenc in medu, zelo aromatičen, z rumeno in zlato barvo, ki spominja na naravne arome.
Francija, Gometz La Ville
...Raziskujte popolno ravnotežje med naravno sladkostjo medu in kislo noto kisa z našim Medenim Kisom. Naš kis je ustvarjen z natančnim mešanjem visokokakovostnega medu in vrhunskega kisa, kar rezultira v izvrstnem začimbnem dodatku, ki vaši kuhinji prinaša novo dimenzijo. Ta Medeni Kis je vsestranski, saj dodaja sladko in kislo noto različnim jedem. Odličen je za obogatitev vaših solat, bodisi...
Bolgarija, Dolni Dubnik
...Ta medeni kis je 100% naraven in certificiran kot ekološki. Je blag in dietetičen izdelek, izdelan izključno iz medu in vode.
Podjetje ima 350 čebelnjakov v proizvodnji. Različni izdelki iz obratovanja so: medovi, cvetni prah, propolis, medeni kis, hidromel, ingverjevi piškoti, čebelji roji, čebelje matice.