Francija, Avançon
... kruha podpirate lokalno in okolju prijazno proizvodnjo. Vsak kos je povabilo na okusno potovanje v srce Ardenov, kjer naš strastni čebelar skrbi za kakovost vsake sestavine. Ta medeni kruh je popoln za praznike, malice ali preprosto za užitek.
Francija, Faverolles-Sur-Cher
LA MAISON DU PAIN D’EPICES je podjetje, ki deluje v Loir-et-Cher od leta 1999, v srcu gradov ob Loari. Specializirani smo za ročno izdelavo medenjakov brez konzervansov, naša seznam sestavin je preprost: med in moka iz regije Centre, mešanica začimb, ki smo jo pripravili sami, sadje (pomaranče, fige, marelice, suhe slive, oreščki), nežno pečenje za mehke in dišeče medenjake! Ponujamo tudi palet...
Francija, Provins
...Medenjak, kot ga poznamo danes, naj bi izviral iz Mi-Konga, kar dobesedno pomeni medeni kruh v kitajščini, ki so ga že v 10. stoletju uživali in je bil narejen iz pšenične moke, medu in občasno začinjen z aromatičnimi rastlinami. Besedila iz 13. stoletja omenjajo Mi-Kong kot del vojaških porcij konjenikov Džingis-kana, ki so ga razširili med Arabe. V srednjem veku, med križarskimi vojnami, so ga zahodnjaki spoznali na tleh Neto teža: 140g...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play