Nemčija, Heidelberg
...Okus pečenega mesa je mešanica začimb, ki nudi bogat, slan okus, podoben počasi pečenemu mesu. Idealno za dodajanje globine omakam, juham in vegetarijanskim jedem. Brez živalskih proizvodov, ta 100% rastlinska aroma je primerna za veganske recepte. Njegovi kuhani in pečeni toni bodo prinesli polnost in tipične okuse v več pripravah.
Cehia, Zamberk
...Fitmin Dog Purity - Polsuhi zajec in jagnjetina Razvajajte svojega psa s kulinarično izkušnjo v obliki svežega mesnega menija z rižem. Sveža mesna mešanica na jabolčnih rezinah s shiitake gobami. Postrezite čez riž, obogaten z zelišči in posut z zeleno peteršiljem. Skrbno smo izbrali naravne in sveže sestavine, da se med seboj dobro ujemajo in so okusne za pasje brbončice, hkrati pa ohranjajo...
Bolgarija, Sofia
...Kari je ime mešanice začimb. Najpogosteje se kombinira z rižem, mesom in zelenjavo. V britanski kuhinji se kari imenuje mesna omaka, najbolj znan jed kari pa je „piščanec v kari omaki“. V azijskih državah ljudje verjamejo, da ta mešanica začimb zmanjšuje tveganje za demenco, cirozo jeter, ščiti pred srčno-žilnimi boleznimi in krepi imunski sistem. Verjame se, da kari deluje kot antibiotik, saj naj bi pomagal pri absorpciji hrane in odstranjevanju toksinov. Pakiranje: 250g, 500g in na voljo na kilogram.
Španija, Peligros
...Mešanica aditivov, začimb in začimb, za mesno predelavo, za izdelavo mesnega izdelka, ki ni bil toplotno obdelan, imenovanega "Chorizo" ali "Longaniza", do kakovosti "Extra", zorenega s procesom zorenja-sušitve, ki traja manj kot 30 dni. Format: Vreča 3kg.
Tunizija, Hammam Sousse
... osrednji del obroka. Lahko ga postrežemo slanega ali sladkega, bodisi samostojno bodisi kot del večje jedi. V severnoafriških državah ga pogosto spremlja mesna ali zelenjavna enolončnica. Tunisijci cenijo jed couscous, postreženo z zelenjavno enolončnico, ki je običajno mešanica korenovk in buč. Pogosto dodajajo paradižnik v svoje couscous enolončnice. V Libiji ga včasih pripravijo iz prosa namesto iz semoline in ga najpogosteje postrežejo z jagnjetino. Tunisijci pa radi obilno začinijo svoj couscous s harisso in ga postrežejo z ribjo juho bouillabaisse.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play