Španija, Dicastillo, Navarra
..."boilur" toasti, "boilur" pica, "boilur" mesna omaka, "boilur" testenine, "boilur" rižota, "boilur" lazanja, "boilur" sir, "boilur" pire, "boilur" ribe, solate s tartufnim kisom in katera koli druga jed, ki si jo lahko zamislimo. Pomembno je omeniti, da "Olio-baldintzak" niso namenjeni kuhanju, saj bi toplota pokvarila okus, temveč jih je treba uporabiti za obogatitev že pripravljenih jedi. Anti-inflamatorna aktivnost hidroksitirosola okrepi določeno sposobnost proti alergijam, "tuber melanosporum".
Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI je organizirano obrtniško podjetje iz Piemonta, specializirano od leta 1997 za dnevno proizvodnjo sveže testenine, raviolov, lazanj in visokokakovostnih gurmanskih jedi, pripravljenih za profesionalce v prehrambeni industriji (HORECA) ter za maloprodajo, tako neodvisno kot organizirano. Vsak naš izdelek je rezultat stalne pozornosti do raziskovanja in izbire surovin, in na koncu vsi ...
Bolgarija, Sofia
...Kari je ime mešanice začimb. Najpogosteje se kombinira z rižem, mesom in zelenjavo. V britanski kuhinji se kari imenuje mesna omaka, najbolj znan jed kari pa je „piščanec v kari omaki“. V azijskih državah ljudje verjamejo, da ta mešanica začimb zmanjšuje tveganje za demenco, cirozo jeter, ščiti pred srčno-žilnimi boleznimi in krepi imunski sistem. Verjame se, da kari deluje kot antibiotik, saj naj bi pomagal pri absorpciji hrane in odstranjevanju toksinov. Pakiranje: 250g, 500g in na voljo na kilogram.
... začimbnimi olji. Kari – Jackfruit se kombinira z rahlo pikantno kremasto omako. Odlično se poda z rižem Lotao Wizard of Laos. Teriyaki – Temna začinjena teriyaki omaka se popolnoma ujema s temnim mesom jackfruita in ga naredi videti kot temno močno goveje meso. NOVO: Gulaš - Mladi koščki jackfruita v začinjeni omaki po gulasu z paradižnikom, čebulo in papriko. Izdelek je pakiran v 200-gramskih vrečkah. Dobra obstojnost in najboljše lastnosti izdelka sta zagotovljeni.
Italija, Maruggio
...Nežen, zelo značilen Okus: Dobre tanine in struktura, mehak in ovijajoč Temperatura serviranja (celsius): 16° - 18° C Priporočeno: Rdeče meso, divji prašič, začinjeni siri, meso, jagnjetina, mesna omaka, meso na žaru, vol , klobasa, siri.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play