...DOMAČA SUŠENA ZAČINJENA GOVEDINA (BEEF JERKY) je narejena iz pustega govejega stegna 100% slovenskega porekla, kateremu je bila odstranjena vsa maščoba, narezana na trakove in nato posušena, kar preprečuje kvarjenje. Običajno to sušenje vključuje dodajanje soli za preprečevanje razvoja bakterij na mesu ter začimb za boljši okus, preden mu odstranimo vlago. Beseda "JERKY" izhaja iz charki, ki izvira iz ljudskega jezika staroselcev Severne Amerike Quechua, kar pomeni "posušeno, nasoljeno meso".
Italija, Villafranca Piemonte
...Podjetje se ukvarja s klanjem, predelavo in trgovino s svinjskim mesom ter vedno zagotavlja svež in pristen asortiman. Med izdelki: sveže in zamrznjeno svinjsko meso, klobase, pršuti, salami, zampone, coppa di testa, mortadela, culatello, pancetta in cotechino.
Francija, Laissac
...guanciale, suha klobasa, saucisson, sestavljajo našo ponudbo mesnin brez nitritov, izdelanih v naši delavnici v Laissacu v Aveyronu. COTE2BOEUF je tudi izumitelj Popin: mesnine, narezane na tanke rezine v steklenem kozarcu, 100% reciklabilnem in vračljivem. Ko je vakuumsko pakirana, se bo Popina ohranila 3 mesece pri sobni temperaturi. Na voljo v 3 formatih (Popina, Marmite, Chaudron), bo spremljala vaše raclette pozimi in pladnje mesnin v lepih sezonah.
Španija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. je družinsko podjetje, ki se že več kot sto let ukvarja s pridelavo in zorenjem iberskih pršutov ter drugih izdelkov iz iberskega prašiča. Podjetje je znalo združiti tradicionalne metode z najsodobnejšo tehnologijo, uskladiti prostore z zahtevami Evropske unije ter se vključiti v Denominación de Origen Jamón de Guijuelo od samega začetka, da bi lahko ponudilo najvišjo kakovost vseh svojih izdelkov.
Italija, Marmirolo
... kvadratnih metrov, prenovljen po smernicah EU. Od leta 1999 ima proizvodna in trgovska struktura na voljo prostore in naprave, primerne za visoke kakovostne standarde. Urniki pisarn so od 08.00 do 12.00 in od 13.30 do 18.00. Urniki prodaje v trgovini so ob ponedeljkih od 15.30 do 19.30, od torka do sobote pa od 09.00 do 12.30 in od 15.30 do 19.30.
Španija, San Pedro Manrique (soria)
... delovna mesta, ki bi pomagala razvijati podeželje. Danes je Embutidos La Hoguera uveljavljeno podjetje v agroživilski industriji, ki se nenehno razvija in ima 95 zaposlenih. V Embutidos La Hoguera verjamemo, da so kombinacija tradicije, tehnologije in raziskav ključne za proizvodnjo visokokakovostne hrane. To so načela, na katerih smo stavili od začetka in ki so La Hoguera naredila za veliko...
Francija, Sarrola-Carcopino
... skladu s tradicijo. Podjetje deluje tako v proizvodnji, pakiranju kot tudi v pošiljanju svojih izdelkov. Skrbno spremljajo kakovost svoje blaga, podjetje Salaisons Joseph Pantaloni zagotavlja prevoz v najboljših pogojih. Pošiljke se izvajajo v Francijo in po Evropi z cestnim ali pomorskim prevozom. Dobavitelj mesnine z Otoka lepote blizu Ajaccia, podjetje Salaisons Joseph Pantaloni že dolgo sodeluje z...
Francija, Carpentras
Od leta 1985 smo specializirani za ročno izdelavo klobas po meri, bodisi manjših bodisi večjih premerov. Ponosni smo, da ponujamo 100 % lokalne in francoske izdelke, priznane po vsem svetu in nagrajene z medaljami leta 2018 in 2023. Nahajamo se v Carpentrasu, ob vznožju Mont Ventoux, kjer združujemo tradicijo in odličnost, da vam ponudimo najboljše klobase. Naša e-trgovina je zasnovana tako, da zadostuje potrebam posameznikov, hkrati pa ponuja prostor, namenjen strokovnjakom: distributerjem, partnerjem, sirarnam, mesnicam, specializiranim trgovinam, manjšim trgovinam in supermarketom.
Francija, Marseille
...mleko, smetana...), - Mesnine in suhomesnati izdelki, - Pekovski in slaščičarski izdelki, - Halal izdelki, - Živila, - Morski izdelki, - Zamrznjeni izdelki. Lahko vam ponudimo različne linije prehranskih izdelkov. SOMEXPORT je vaš partner za izvoz. V resnici vas spremljamo, da odkrijete najboljše izdelke iz vsake regije sveta, ki ustrezajo vašim potrebam in zahtevam vaših strank. Že več...
Francija, Rabastens De Bigorre
... dobavitelju v regiji, znanem po svojem mesu Label Rouge. Ključ do našega uspeha so: okus, ravnotežje okusov in privlačna tekstura! Z znanjem, ki se prenaša iz generacije v generacijo, so izdelki pripravljeni po receptih v najčistejši tradiciji. Podjetje je ponosno, da svojim potrošnikom ponuja naravne izdelke. Od leta 2021 Conserverie du Sud pridobiva certifikat IFS različica 8. IFS FOOD je mednarodni standard, ki omogoča ocenjevanje skladnosti izdelkov in procesov glede varnosti in kakovosti hrane.
Selezione Alimentare Italia se zavzema za vas pri iskanju vrhunskih izdelkov na področju hrane in pijače, proizvedenih v Italiji. Z strastjo izbiramo vrhunske izdelke naše dežele, nenehno iščemo kakovost. Naši stari starši so nam poleg svojega poklica prenesli tudi veliko strast do italijanske gastronomije. Tako smo to dediščino spremenili v skrbno izbiro izjemnih izdelkov naše dežele: ohranjanje družinske tradicije.
Španija, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, družinsko podjetje z več kot 60-letnimi izkušnjami v proizvodnji suhe šunke.\nRočna proizvodnja. Specializacija v odstranjevanju kosti, sušenju šunk.\nIzvoz šunk.
Grčija, KALAMATA
Tradicionalne podeželske klobase in sušeno meso. Tradicija več kot 70 let, tri generacije mesarjev. Klobasa z oranžno, s sušenimi paradižniki, s porom, piščancem, govedino, kuhano, sušeno. 80% - 85% svežega mesa svinjine ali govedine ali piščanca, zelišča, začimbe. Kakovost, tradicija, močan okus, aroma. Vsi naši izdelki vsebujejo sveže meso in 100% čiste sestavine.
Bolgarija, Sofia
Smo proizvajalec mesa v zaprtem ciklu. Imamo prašičje farme, klavnico in tovarne za predelavo mesa. Naše portfelj vključuje polizdelke, surovo sušeno, kuhano, dimljeno, surovo soljeno, zamrznjeno in ohlajeno svinjino, telečje, goveje in bivolje meso.
Italija, Mugnano Del Cardinale
Sprva je bila dejavnost sezonska, v času velikonočnih in božičnih praznikov, s trgom, ki je bil pretežno lokalni. Uporabljali so sveže meso najvišje kakovosti, pri čemer so salame pripravljali z izjemno spretnostjo in pozornostjo, uporabljali najboljše začimbe, najboljše črevesje in ga sušili z največjo skrbnostjo, da so okus, arome in pristnost vedno ostali zaščiteni in zagotovljeni skozi čas in...
Slovaška, Kopčany
...Izdelujemo meso in mesne izdelke po željah strank. http://www.hatalamaso.sk/produkty/ Dobavljamo trgovskim verigam, pa tudi manjšim predelovalcem, na primer za hotdog. Del proizvodnje mesa prodajamo iz lastne reje goveda in svinjskega mesa z farme Budkovany. http://www.hatalamaso.sk/farma-budkovany/. V reje goveda je nosilni program reje krav mesne pasme GASCONNE brez tržne proizvodnje mleka...
Belgija, Alken
...SCHEPERS je že tri četrt stoletja priznani proizvajalec fine mesnine, specializiran za soljeno in dimljeno meso najvišje kakovosti. Naš absolutni hit je filet d'Anvers extra, goveje dimljeno meso. Vsi naši izdelki so prežeti z obrtniškim znanjem in strastjo. Stari obrtni recepti se tukaj združujejo s svežimi sestavinami ter najsodobnejšimi proizvodnimi metodami in sredstvi. Rezultat je bogat...
Nizozemska, Almere
...Lepo je meso Pod sloganom 'Meso je umetnost!' ohranjamo naše tradicije. Naša ekipa, ki šteje več kot 80 zaposlenih, z velikim navdušenjem in predanostjo skrbi za domače in tuje stranke. Kakovostni oznak koncept Nice to Meat ima v svoji ponudbi izključno pošteno in visokokakovostno meso. Koncept kakovostne oznake je edinstvena prodajna prednost Nice to Meat. Razvit je bil, da bi bil strokovni...
Belgija, Gent
Specialist za meso in piščanca. Postavljate visoke kakovostne zahteve za mesne in piščančje pripravke? Fiers to počne že več kot 50 let. Imamo ljudi in sredstva za proizvodnjo visokokakovostnih mesnih in perutninskih pripravkov. S pogostimi dobavami jih prejemate sveže. S stalnim inoviranjem sledimo najnovejšim trendom v panogi za vas. Tako se povečuje naša ponudba, kar pomeni, da boste našli...
Telečje meso, v vseh njegovih oblikah. Od celih trupov do delov in po meri narejenih pakiranj: vse to najdete pri Vanlommel. Z največjim zaupanjem. Pregledovanje, rezanje, pakiranje: vse naše delo je popolnoma prilagojeno vašim željam. Naša poglobljena specializacija vam zagotavlja telečje meso najvišje kakovosti.
Francija, Carquefou
... foie gras z lisičkami, pašteta iz svinjske ličnice s koščki račjega foie gras z lisičkami, pašteta iz telečjih žlez z morilami. * Beli krvavček po starem načinu z gobami, foie gras, losos, Jakobove školjke Zimska linija: * Klobase po starem načinu: toulouse klobasa * Polsol: koleno, prsa, ramena * Dimljenje po starem načinu: klobasa, koleno, prsa, ramena * Mesne specialitete: pečenke (Orloff, slanina, dimljena, s slivami...) Poletna linija: * Klobase po starem načinu: čipolata, čipolata z zelišči, merguez, klobasa brasse, meso, nadev, chorizo za žar, file mignon...
Blagovna znamka Pivac je sinonim za visokokakovostne sušene dobrote, med katerimi naš domači pršut (Dalmatinski pršut), panceta (Dalmatinska panceta) in sušeno meso iz vratu (Kraški vrat) zasluženo in ponosno zasedajo prvo mesto. Kmalu bomo praznovali 60 let obstoja in uspešnega delovanja. Zato želimo deliti svojo zgodovino, tradicijo, kakovost in prihodnost z veliko družino strank in prijateljev...
... lavorazione della carne dei suini Cinta Senese DOP allevati all’aperto nell'antico querceto di oltre 40 ettari situato a 700 metri nelle colline di Barbischio a Gaiole in Chianti. In questo spazio gli animali vivono all’aperto in un ambiente boschivo di grande pregio naturalistico dove vengono organizzate visite guidate . Dopo la lavorazione della carne, i prosciutti di questi suini allevati all'aperto...
Španija, Cassà De La Selva-Girona
Specialisti za pripravo race. Racji foie gras. Delikatesni izdelki. Klobase in kuhane jedi. Meso, ramena in kuhani narezki. Perutnina in paštete. Specialitete iz race. Pečeno meso.
Francija, Pamiers
... Franciji. Naš cilj je, da naše mesne kreacije, naše specialitete, delimo naše znanje in našo zahtevnost glede kakovosti. To je naše družinsko geslo. Na stotine kilometrov od Ariège lahko najdete tisto, kar vas je očaralo pri nas: okus, znanje, kakovost in zahtevnost! Vse to je povezano s svinjino, našo edinstveno meso, našo ekskluzivno surovino. Zaveza k ciljni, francoski in regionalni proizvodnji. To je za nas dodatno jamstvo kakovosti.
Belgija, Zemst
...belgijski siri, tuji siri, mleko in smetana, jajca in derivati, jogurt in puding. Kulinarika: pripravljene jedi, sveže testenine, kulinarične omake za segrevanje, predkuhano meso in perutnina. Solate in omake: namazne solate, jedilne solate, majoneze in derivati, preliv. Aperitivni prigrizki: olive, tapas, prigrizki iz listnatega testa. Ribe in školjke: dimljene ribe, sveži kozici, ribje terine. Ultra sveže: perutnina, oprana in narezana zelenjava, zelenjava na debelo, zelenjavne solate, sveže sadne solate, sveži sadni sokovi...
Francija, Villefranche De Rouergue
Od svoje ustanovitve leta 1962 se podjetje SACOR specializira za suhe mesnine iz jugozahodne Francije. SACOR ponuja prehrambene izdelke, ki temeljijo na tradicionalnih in regionalnih receptih. Podjetje tako ponuja suho klobaso, sušen salami, pladnje s mesninami, chorizo, sušeno šunko, coppo, panceto, salami, dimljeno meso itd. Podjetje se zavzema za preglednost in odličnost okusa.
Belgija, Antwerpen
Mesni veletrgovec: Specialist za svinjsko in konjsko meso.
Belgija, Casteau
Salaisons Salamone velja za pionirja italijanske mesnine v Belgiji že več kot 50 let. Gre za družinsko podjetje, zvesto starodavnim metodam, ki še posebej spoštuje tradicije, ki so osnova izjemnih izdelkov. Naša mesnina je izdelana na ročni način, v skladu s strogimi higienskimi in varnostnimi standardi, kar zagotavlja neprimerljivo svežino; naše meso je izbrano po kriteriju kakovosti. Poleg tega...
Belgija, Oostende
... procesu kar najbolje upoštevamo vaše želje. Tako se lahko popolnoma strinjate tako s težo rezanja, rezom, embalažo, asortimanom kot tudi obdelavo. Panklare jedi: od aperobrochette do zigeurschnitzelov. Oddelek za mlete meso: od mesnih kroglic, mesnih kruhov do različnih hamburgerjev, klobas… Hladne jedi: obložene solate… Topla kuhinja: golaž, vol-au-vent,… Tudi Halal, vegetarijanske in ribje izdelke.