Nemčija, Gnarrenburg
... malzati, se v prvem koraku namoči v vodi in nato spodbudi k kalitvi. Pri tem se sprosti velika količina encimov iz zrnja, ki razgrajujejo beljakovine in škrob. Tik preden se kalček obarva zeleno, se kaljeno zrno pri 35-50°C malza (suši). Pri teh relativno nizkih temperaturah encimi ostanejo aktivni. Nato se lahko posušeno zrno mleti v malzno moko ali zdrobi, če je na primer namenjeno za proizvodnjo malznega ekstrakta...
ATCO - AUGUST TÖPFER & CO. (GmbH & Co.) KG je tradicionalno družinsko podjetje, ki svojim strankam kot sistemski ponudnik na področju živil in krmil nudi vse na enem mestu: uvoz, skladiščenje, pakiranje ter logistiko. Podjetje trenutno zaposluje skoraj 400 delavcev. Med strankami so vodilna evropska maloprodajna in diskontna podjetja ter industrija živil in krmil. ATCO surovine pridobiva neposredn...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play