Belgija, Anderlecht
... z veljavnimi "CE" standardi glede varnosti in higiene. Nekaj praktičnih nasvetov: * priprava listnatega testa za ravioli: 70% moke tip 00, 30% semolina iz trde pšenice, 5 jajc na kg + voda gnetite približno 10 minut, testo mora imeti odstotek vlage med jajci in vodo približno 32%. * priprava testa za tagliatelle: 50% moke tip 00, 50% semolina iz trde pšenice, 7/10 jajc na kg ali 100% semolina iz trde pšenice, Referenca: LP17M-230/1 Blagovna znamka: Diamant Europe Neto teža (Kg): 62 Dimenzije v MM (ŠxVxD): 400x520xh630 Volumen (M³): 0,28 Moč (kW): 0,9 Napajanje (Volti): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Francija, Paris
...Farfalle "rdeče", na osnovi bio trde pšenične semenske moke, bio paradižnikovega prahu. Farfalle "zelene" na osnovi bio trde pšenične semenske moke in bio bazilikovega prahu. Farfalle "bele" na osnovi bio trde pšenične semenske moke. Vsebuje gluten in morebitne sledi jajc in soje. Kuhajte približno 8 minut v vreli vodi. Pravila treh "1": 1 liter vode, 10 gramov soli, 100 gramov testenin. Ne pozabite prihraniti zajemalko kuhane vode za končni dotik. Ean13:3701511702687 Referenca:FarfalleBio3couleurFrance1...
Italija, Caraglio
... in pristne surovine, da ohranimo okuse preteklosti. V naši maloprodaji v Caraglio, le nekaj kilometrov od Cuneo, so na voljo vsi tipični formati testenin italijanske kuhinje: agnolotti, cappelletti, gnocchi, testenine z jajci, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortelini, ravioli del plin in valgranotti s Castelmagno. Pripravljene so izključno z naravnimi sestavinami, kot so krompirjevi kosmiči...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play