...Naši jabolka, pridelana v lastnih sadovnjakih, so skrbno obranjena v sezoni in skozi naravni postopek fermentacije, ki traja do enega leta, postanejo jabolčni kis. Nova Vera Naravni Fermentirani Jabolčni Kis %100 iz sadja, brez pesticidov, naravno. Ne vsebuje nobenih dodatnih kemikalij. Kako in kje se uporablja? Lahko se uživa samostojno, zmešan z vodo. Zaradi svoje naravne in brez dodatkov sestave izboljšuje okus v solatah, jedeh in pekovskih izdelkih. Lahko se uporablja kot tonik za nego las in kože. Uporablja se lahko tudi kot čistilo za telesno higieno.
Turcia, Bursa
Tradicionalno izdelujemo kis. Na voljo imamo različne vrste: jabolčni, vinsko, granatni, kutinov, glogov, z Ginkgo Bilobo, sandalov gumijast kurkuma in z giliaburulom. Naši kosi so proizvedeni s postopkom naravne fermentacije, zato se lahko po začetku uporabe na vrhu steklenice pojavi bela plast, ki jo imenujemo "Mama kisa". Ta plast je naravno oblikovana, da kis zaščiti pred stikom z zrakom. Ta p...
...Mandalinov kis, ki ga proizvajamo z naravno fermentacijo; - Ne vsebuje konzervansov. - Ni filtriran. - Vsebuje usedline. - Vsebuje vitamin C in vitamin A. - Je bogat z minerali kalijem in natrijem. - Mandalinov kis pomaga tudi pri pospeševanju presnove. - Uporabite ga lahko tudi za marinade v vaših jedeh. - Krepi imunski sistem. - Neguje lase.