Nemčija, Berlin
...Agent za nabavo in pošiljanje, nakupni agent, tolmač v Kitajskem morju, FCL/LCL tovor, zračni tovor, dostava od vrat do vrat Več kot 10 let izkušenj s storitvami nabave na Kitajskem Vezi z več kot 2000 tovarnami po vsej Kitajski Zbiranje plačil za poslovanje z Iranom in Rusijo Uvoz teh predmetov za stranke: sadje, morski sadeži, meso, baker, FRI ruda...
... Evropi. Dodatne podružnice se nahajajo v Londonu, Parizu in Miamiju. Prodajni uradi so v Hannovru, Moskvi, Poznanu, Pragi, Sofiji, Valenciji, Dunaju in Zürichu. V več kot 10-letnem delovanju je Inline Sales International Group sodelovala z uglednimi strankami, kot so British Telecom, BBC, Motorola, COMPAREX, Samsung, EDS in Laser 2000. Poleg tega je bilo uspešno ustanovljenih že na stotine malih in srednje velikih podjetij. Storitev Inline Sales GmbH je bila večkrat nagrajena. Outsourcing prodaje...
... ustanovljena leta 2000 in tako že spada med stare mačke v hitro spreminjajočem se internetnem poslu; storitve segajo od spletnega oblikovanja, programiranja in strokovnega upravljanja vašega spletnega nastopa do spletnega oglaševanja in optimizacije za iskalnike; podprti z močnim partnerskim omrežjem grafikov, fotografov in prevajalcev za vse evropske jezike, najdemo optimalno rešitev na področju oblikovanja in tehnologije, bodisi individualno -HTML- programiranje za manjše spletne strani ali sistem za upravljanje vsebin za velike spletne strani; zlasti za podjetja s področja kemije.
Nemčija, Nürnberg
...Messerschmitt Systems AG je kot vodilni proizvajalec certificiran po standardu ISO 9001 / 2000 in se že 20 let specializira za ključne kartice in večfunkcionalne sisteme upravljanja sob. Več kot 1.000 hotelov / podjetij po vsem svetu sodeluje z Messerschmitt sistemi. Prelomni razvoj podjetja Messerschmitt postavlja standarde: - Vodilni brezstični transponder Smart Card sistem na osnovi RFiD...
Nemčija, Eckental
... tehnologiji. Izhodišče za ustanovitev podjetja je bila ideja: razvoj postopka in naprave za proizvodnjo tiskanih vezij, napisanih z žico. Izum smo zaščitili na mednarodni ravni z dvema patentoma. V preteklih letih smo to novo, morda tudi revolucionarno idejo tehnično uresničili. Proizvodnja je audita po standardih ISO 9000/2000. Tiskano vezje, napisano z žico, je certificirano s strani Fraunhofer inštituta za zanesljivost in mikrointegracijo, Berlin, in ZAVT.
... pri zbiranju podatkov, dokumentaciji in v povezavi z vodilnimi proizvajalci kmetijske tehnike. Land-Data Eurosoft je od leta 2000 tudi preferirani partner podjetja John Deere. Kompetence v evidenci obdelovalnih površin, evidenci parcel, programski opremi, kmetijstvu, agronomiji, ribištvu, upravljanju podjetij, upravljanju farm, menedžmentu, računovodstvu, GPS, GIS, upravljanju površin, fakturiranju.
Nemčija, München
... in individualni razvoj dopolnjujeta celotno portfelj. Februarja 2000 je podjetje vstopilo na nemško borzo. Družba je od januarja 2003 vpisana v segment Prime Standard. Naša programska oprema se uporablja v 26 državah na petih celinah, vključno z ZDA in Avstralijo ter številnimi vzhodnoevropskimi državami. Naša ponudba programske opreme obsega po eni strani prilagojene individualne rešitve, po drugi strani pa preverjeno standardno programsko opremo za štiri področja: upravljanje s portfeljem, upravljanje procesov in dokumentov, točka storitve ter upravljanje podjetij.
Nemčija, München
... nemško govorečih državah ter mesečno sredstvo za vlagatelje in podjetnike na področju inovacij in financiranja, odkupov ter M&A. Revija za vlagatelje Smart Investor se od leta 2003 mesečno obrača na zahtevne zasebne vlagatelje, revija HV pa četrtletno cilja na uprave, nadzorne svete in odgovorne za odnose z vlagatelji v podjetjih, ki kotirajo na borzi. V poslovnem področju GoingPublic Services so združene aktivnosti korporativnega založništva.
Nemčija, Hallbergmoos
... aplikacije nepogrešljiv del interakcije med človekom in računalnikom. Od ustanovitve ima Evoluce izkušnje z lastno razvitimi programski opremami za sledenje večdotikovnim zaslonom in mikro plastmi. Te so privedle do inovativne visoko ločljivostne optične senzorjske tehnologije, ki jo Evoluce uporablja brez okvirja v velikih Full HD večdotikovnih LCD-jih. Po vsem svetu sistemski integratorji in razvijalci že uspešno uporabljajo Evoluce strojno in programsko opremo za svoje interaktivne zasnove in aplikacije.
... s strani KMP PrintTechnik AG. KMP že vrsto let sodi med najuspešnejše in najbolj inovativne proizvajalce tiskalniškega dodatne opreme. Z novo matično družbo se je ponudba razširila. Z gradnjo lastnih orodij za inkjet kartuše smo vstopili na hitro rastoči trg. Naš trenutni program: * Kasete s barvnimi trakovi za matriko tiskalnike in POS sisteme, * Kartuše za inkjet tiskalnike, * Tinta za inkjet tiskalnike, * Komponente za inkjet kartuše Tinta za inkjet tiskalnike, tinta inkjet Naše tinte se razvijajo v podjetju KMP PrintTechnik AG.
Nemčija, Großhabersdorf
OFDM Power-Line-Carrier osnovan komunikacijski sistem DLC-2000 za odčitavanje in upravljanje električnih, plinskih, vodovodnih in toplotnih števcev. Električni števci v skladu z MID certifikacijo; funkcijski števci za posebne aplikacije v industriji; EDL21 števci; MUC C komponente. Integracija neelektričnih števcev drugih proizvajalcev. Zagotavljanje OFDM Power-Line-Carrier modemskih komponent...