... okusa, barvne in penaste razvojne lastnosti ter občutka v ustih preko recepture in odmerjanja. Naši kavni beljaki se večinoma uporabljajo v avtomatiziranih in kapsulnih izdelkih. Vsebnost maščob v naših izdelkih se giblje med 30 in 50 odstotki. Poleg vseh tehničnih zahtev za uporabo v avtomatih za vroče napitke ponujajo odlične lastnosti za nemoteno uporabo: odlikujejo se z brezhibnim raztapljanjem, zelo dobro belino, nizko tvorbo prahu ter dobro pretočnostjo.
Nemčija, Gnarrenburg
... so brez umetnih arom ali barvil. Zaradi sodobnih proizvodnih postopkov vsebujejo le zelo nizko vsebnost mikroorganizmov in so tako dolgoročno obstojni. Vsa kokosova mleka v prahu / kokosovi praški kakovosti impresivno prenašajo značilen okus sveže, zrele kokosove oreščke, so zelo aromatični in zaradi odlične topnosti jih je enostavno in brez težav rekonstituirati v kokosovo mleko. Poleg tega so stabilni pri zamrzovanju in odmrzovanju ter se enostavno in brez težav mešajo z drugimi suhimi snovmi...
Nemčija, Hamburg
...Mleko v prahu, znano tudi kot brezmaščobno suho mleko, je mlečni izdelek, ki se pridobiva z odstranitvijo vodne vsebnosti iz svežega mleka. Pridobiva se tako, da se voda iz pasteriziranega mleka v prahu izhlapi, dokler ne nastane suhi prašek. Mleko v prahu ima nizko vsebnost maščob, običajno manj kot 1 %, saj se večina mlečne maščobe med proizvodnim procesom odstrani. Mleko v prahu se pogosto...
Nemčija, Taunusstein
... V PRAHU ZA DOJENČKE HOLLE MLEČNA FORMULA V PRAHU ZA DOJENČKE NAN Optipro Enfamil mlečna formula Similac mlečna formula Bobbie organska mlečna formula za dojenčke Advantage Premium mlečna formula v prahu za dojenčke z železom Kendamil organska mlečna formula v prahu za dojenčke 1. stopnje Earth's Best organska mlečna formula za dojenčke z železom Baby's Only organska premium mlečna formula za dojenčke z železom Bubs mlečna formula iz kozjega mleka 1. stopnje Brix (%):0.29 Čistost (%):100% Original Teža (kg):400 GRAMOV pH vrednost:6~7 Fineness (%):100 Vsebnost maščob (%):4 Volumen (L):900 gram...
...Trdi sir iz surovega mleka z najmanj 45 % maščobe v suhi snovi; tradicionalno ročno izdelan; zrel vsaj 3 mesece Okus: rahlo začinjen do aromatičen, rahlo oreščkast Vsebnost maščobe: 50% Okus: rahlo začinjen do aromatičen, rahlo oreščkast...
... delikates in živilsko industrijo. Naš glavni izdelek je klasično sladkano kondenzirano mleko. Na tem področju smo specialist in A dobavitelj evropske in mednarodne industrije čokolade in sladkarij. Vsebnost maščob in suhe snovi lahko po potrebi natančno prilagodimo glede na specifikacije strank. Sortiment: - Sladkana kondenzirana mleka standardne recepture - Sladkana kondenzirana mleka individualne...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo