...Bogata aroma navdušuje z notami zrelih divjih jagod, mentola in temne čokolade. Okus kaže na lahkoten zelenjavnat značaj, ki ga uravnava nizkakislost in polno telo z uravnoteženimi tanini. Pookus je bogat, dolgotrajen z lahkimi zemeljskimi in živalskimi odtenki. To vino bo odličen dodatek k mesnim zrezkom, pečenim na odprtem ognju, ali dimljenim jedem. • Sorta: 100% Malbec • Vinogradi: Mendoza • Analiza vina: Alc – 12,5%...
...Ta začimba je nastala iz redukcije našega medenega kisa, ki koncentrira njegove sladkorje in arome. Njegov videz je razkošen, njegova kislost pa nizka (4,5°).
To je vzburjenje za naše brbončice, prav tako kot nežnost za želodec.
Njegove okuse boste lahko uporabili tako za solate ali surove zelenjavne jedi, kot tudi za kuhanje rib in belih mesnin. Čudovita odkritja za vsakega epikurejca!
Nima roka uporabnosti.
Referenca: BALSA100...
...Pripravljeno z fermentacijo BIO sokov granatnega jabolka, je ta kis izjemna sestavina za nego las zaradi svoje naravne kislosti
Fermentacija alkohola
Fermentacija ocetne kisline
Predpis
Prostor za shranjevanje
Stekleničenje
Kategorije: Kmetijstvo in živilska industrija Naravni kis
Barva: granatna do rdečkasto rjava
Kislost (ocetna kislina): 5% (+ 0,5%)
Vonj: Granatno jabolko
A: pH nizka: 2,8
Videza: prozoren
Preostali alkohol: < 0,5%...
...Appellation Française
Grenache N
Uporaba
Sorta grozdja za vino
Fenologija
Čas brstenja: 6 dni po Chasselas.
Čas zrelosti: 3. čas, 4 tedne po Chasselas.
Tehnološke možnosti
Grozdje Grenache N je srednje do veliko, jagode so srednje velike. Potencial za akumulacijo sladkorjev te sorte je zelo visok, vendar barva hitro pade, ko se pridelki povečajo. Kislost je običajno nizka. Grenache N omogoča...
... ravni sladkorja, nizkakislost in hrustljava tekstura. To so lastnosti, ki jih večina evropskih potrošnikov išče pri nakupu breskev.
IcePeach je zelo odporen na bolezni, zato je primeren za ekološko kmetovanje. Je zelo rodna sorta, s sadjem, ki ga je enostavno prevažati.
Po najnovejših študijah lahko sadje ostane zrelo na drevesu do 25 dni, brez kakršnih koli kompromisov v okusu ali kakovosti. Poleg tega je mogoče obirati celo drevo naenkrat, saj vse sadje dozori hkrati.
VRSTA: BRESKVA
Obdobje zorenja - Čas obiranja: Sredina julija...
...Ekstra deviško ekološko oljčno olje, pridobljeno iz oljk vrste Cobrançosa in Verdial.
Zelo nizkakislost (< 0,2)
Srednja grenkoba in pikantnost.
Izdelek ekološke kmetijstva.
...Najboljši oljčni olji imajo kislost med 0,1 % in 1 %. Oljčna olja z kislostjo pod 2 % se imenujejo 'naravna prva'. Oljčna olja z kislostjo do 0,8 % se imenujejo 'ekstra deviško'.
- nizkokislinsko oljčno olje
- najnižja kislost oljčnega olja
- blagovne znamke oljčnega olja z nizko kislostjo
- nizkokislinsko oljčno olje
- nizkakislost oljčnega olja
- blagovne znamke oljčnega olja z nizko...
... Ekoloških Pakiranjih S Posebnim Ventilom, Ki Ohranijo Svežino Kot Prvi Dan.
%90 Arabica %10 Robusta
Zrno: Visoka Kakovost
Telo: Srednje - Visoko
Kislost: Nizka Srednja
Okusne Note: Sladka Čokolada, Lešnik, Karamela
Nadmorska Višina: 1300-1500 m
Praženje: Full City
Okus: Poln In Trajen Zaključek, Mehko Telo In Visoka Kremnost...
...Nizkakislost, srednje praženje in uravnotežen srednji okus vas spremljajo ob vsakem času dneva. Harar Blend je ena izmed naših najbolj priljubljenih posebnih "Blend" kav v Turčiji. Addis Ababa Coffee Harar Blend vsebuje 5 različnih zrn.
Ustvari uravnotežen in prijeten okus. V Addis Ababa Coffee so vse vrste zrn pražene pri različnih temperaturah in časih, odvisno od njihove arome. Harar Blend kava je pridobljena iz etiopskih kavnih zrn s srednjim praženjem.
... varčevanje z oljem. Ena sama uporaba tega pršilnika je dovolj za obdelavo velike površine.
Edino olje divje vrtnice z naravnimi kakovostnimi parametri, ki so zagotovljeni. Nizkakislost (boljša kakovost in daljša obstojnost) Visoka vsebnost naravnih esencialnih maščobnih kislin, vitaminov A in E. Stearinska kislina (vlažilna in zaščitna), visoka vsebnost linolne kisline (obnavlja in ščiti vašo kožo) in linolenske kisline - Omega 3 in Omega 6 - (spodbuja regeneracijo kože). Oleinska kislina – Omega 9 – (vlaži, hrani in ščiti).
... obdelavi (rafiniranju), je naravni sok oljk. Smo odprti in pripravljeni kadarkoli na kakršenkoli nadzor našega izdelka. Naša sorta, pa tudi bogato izjemno zemljišče naših oljčnikov, v kombinaciji z ustreznim znanjem za nego naših oljk, nas dela ponosne na kakovost našega oljčnega olja. Zelo nizkakislost in pikantnost v okusu, brez močne grenkobe, bosta zadovoljila ljubitelje te vrste. Oljčno olje Nova Epidavra - Grčija
Tel: 6946 707634
Email: info@oliveoil-epidavros.gr...
...enolončnic, solat, juh. Njegov značilen okus in intenziven vonj najbolje okusimo, če vanj pomočimo kruh. Ekstra deviško oljčno olje "OLIOTOLA", hladno stisnjeno iz oljk, pridelanih na Siciliji (Italija) in nefiltrirano, je 100% italijanski izdelek. Obdobje trgatve je od oktobra do novembra, oljke so ročno obrane in takoj pripeljane v oljarno ter vsak večer stisnjene, da se zagotovi zelo nizkakislost in ohranijo vse dragocene sestavine ter značilen okus, tipičen za sicilijansko olje.
... °C. Izrazita aroma oljk in pekoče lastnosti so v ospredju. ANALIZA REZULTATI Kislost: Maksimalno % 0,7 Nasičene maščobe: 17,45 g (100 g) Energija: 898 Kcal (100 ml) Beljakovine: % 0,01 Kakšna je razlika med Deren DURU naravnim ekstra deviškim oljčnim oljem in drugimi olji? Kislost je nizka. (Kislost % 0,7) Pri stiskanju se uporabljajo le oljke, zbrane ročno, dno oljk se ne meša. Zbrane oljke se...