Kanočar PENNISI je bil ustanovljen pred 20 leti, najprej kot dopolnitev druge sezonske dejavnosti, a sčasoma je delo postalo veliko bolj zanimivo in je postalo glavna dejavnost. Dejavnost poteka na površini 3500 kvadratnih metrov, od tega 1500 kvadratnih metrov delavnic in skladišč. Proizvodnja ploščic poteka na tradicionalen način. Njena tradicionalna receptura je narejena iz preprostih sestavin.
...Nougatina, ki jo proizvaja podjetje Silly, temelji na ročnem postopku izdelave v bakrenih posodah, kjer so suho sadje (praženi mandlji ali lešniki) vključeni v karameliziran sladkor. Čas kuhanja, obdelava mase in sestava morajo biti zelo natančni, da dobimo izdelek z optimalno barvo, teksturo in okusom.
Ko je masa na pravi temperaturi in ima ustrezno viskoznost, jo prepeljemo med valje, ki ji dajo želeno obliko: okroglo, kvadratno ali pravokotno. Plošče nougatine lahko nato služijo kot podlaga za različne vrste oblek.
Nougatina je lahko tudi v obliki granulata kot okras za obleke.