Nemčija, Heidelberg
...Okus pečenega mesa je mešanica začimb, ki nudi bogat, slan okus, podoben počasi pečenemu mesu. Idealno za dodajanje globine omakam, juham in vegetarijanskim jedem. Brez živalskih proizvodov, ta 100% rastlinska aroma je primerna za veganske recepte. Njegovi kuhani in pečeni toni bodo prinesli polnost in tipične okuse v več pripravah.
Italija, Imperia
... ekstra deviškimi oljnimi olji je to tisto z najbolj intenzivnim okusom. Zato ga bodo zagotovo vzljubili tisti, ki cenijo močne in polne okuse. Oznaka izdelka V razdelku 'Priponke' boste našli oznako z hranilnimi podatki in drugimi informacijami o izdelku. Kombinacije Zeleno sadje je zelo primerno za začinjanje pečenega mesa in zelenjave, na fižolu, brusketah, potopljenih zelenjavah in surovem ribjem mesu. Odlično na suhem ribjem mesu.
Francija, Guérande
...Vžgite svoje krožnike in prebudite svoje brbončice s tem okusnim mešanico soli in začimb, posebej zasnovano za žar in peko na žaru. Povečajte okus svojih žarov s Sivo Chili Barbecue Soljo. Uravnotežena mešanica kajenskega popra, paprike, paradižnika, origana in kumine bo poudarila močan okus pečenega rdečega mesa in oblekla vaše belo meso ter ribe v mehiškem slogu. Tradicionalno se uporablja za: Posipanje: žari, pečenke, pečeno piščančje meso. SKU:SGCBBQ250...
...Steakal OG Steak-Pfeffer Würzung Z našim Steakal OG boste iz svojega sočno pečenega zrezka ustvarili pravi gurmanski užitek - klasično posuto poudari tipičen okus mesa. Zmešano z oljem dobite pikantno marinado, skupaj z zelenim poprom pa ustvarite čudovite pikantne poprove omake. Hela. Smo vaš kompetenten partner za okus in moderne funkcionalne sisteme za predelavo mesa, HoReCa in prehransko...
Francija, Mandelieu
...Balsamična krema je izdelek, ki ga obožujejo kuharji in ljubitelji gastronomije. Njena edinstvena, svilnata tekstura in hkrati kislo-sladek okus prinašata posebno in nenadomestljivo aromo. Balsamična krema François Roméo je neprimerljiva za obogatitev pečenega mesa, zelenjave, predjedi in sira. Prav tako je izjemna tam, kjer jo najmanj pričakujete: na sladicah, kot je panna cotta, na svežem sadju in seveda na sladoledu. Teža: 0,250 KG Kapaciteta: 25 CL...
Italija, Conegliano
...Barva: Slamnato rumena z blagimi zelenkastimi odsevi Vonj: Arome so intenzivne z jasnim namigom po zlati jabolki. Okus: Kisle note se kombinirajo z mehkobo in pravilnim okusom. Shranjevanje in postrežba: Steklenice je treba shranjevati v hladnem in suhem okolju, stran od svetlobe in virov toplote. Postrežemo pri temperaturi med 6–8 °C. Priporočamo precej velik tulipanasti kozarec. Kombiniranje: Uživamo ga lahko tako med aperitivi, v kombinaciji s slanimi focacciami in piškoti, kot tudi s prvimi jedmi na osnovi zelenjave ali z drugimi jedmi iz pečenih rib ali pečenega belega mesa.
... gorčica vsebuje folno kislino in vitamin A. Gorčica ima bogat okus in kremasto teksturo. Tradicionalno se uporablja za poudarjanje okusa mesnih jedi – pečenega, pečenega, kuhanega mesa, pa tudi za pripravo drugih omak in za postrežbo s ulično hrano. Impulse Commodity Trading neposredno sodeluje z najboljšimi proizvajalci hrane in svojim strankam ponuja najvišjo kakovost gorčice. Za podrobnosti nas kontaktirajte na telefonsko številko, navedeno na spletni strani. maščobe: 10 g beljakovine: 9,7 g ogljikovi hidrati: 18,7 g...
...Iz ljubezni, strasti in predanosti oljkam, pravega ročno izbranega obdobja in tradicionalne oljarne, "Azienda Agricola Tola Salvatore" ustvarja ekstra deviško oljčno olje z izjemnimi lastnostmi v bogatem območju Partinico in Monreale, na območju Palerma (Italija). Njegove organoleptične in senzorične značilnosti ga naredijo edinstvenega, odličnega za oblačenje kuhanega ali pečenega mesa...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play