Francija, Le Sen
...% Čisto, naravno in celovito. Olfaktivne note: karvakrol, fenolne Nadzorovano in pakirano v naših delavnicah v Franciji Kultura Origano, ali divja majaron, je rastlina, ki je endemična v Evropi, vendar razvija svoj tipičen vonj predvsem v sončnih regijah južnega Sredozemlja. V Provansi se origano goji, da se posuši in proda kot začimba, pa tudi za proizvodnjo njegove eterične olja. Proizvodnja...
Španija, Guijuelo-Salamanca
... vino, napolnjen v naravno črevo. Neto teža: 0,350 g. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje, zorenje, rezanje in pakiranje. Sestavine: Pusto meso iberskega svinjskega mesa, pimentón D.O la Vera (Cáceres), sol, česen, origano in konzervansi. Neto teža: 0,350 g.
Italija, Mirabella Imbaccari
...Origano in rožmarin iz Sicilije sta del naše linije arom. Vključuje tudi: timijan, majaron in žajbelj. Goji se v srcu Sicilije, na naših poljih. Pobirajo se v vročih sicilijanskih poletjih in obdelujejo 72 ur po popolnem sušenju, kar ohranja vso aromo rastline. Naši aromi so certificirani UNI EN ISO 22005 - sledljivost dobavne verige zagotovljena SICILIA, certificirani BIO. Pakiranje v steklenih kozarcih, kozarcih in PET posodah ter vrečah. Oblike za sektor maloprodaje, Ho.Re.Ca., gastronomije, GDO in veleprodaje.
Italija, Montalto Uffugo
...Iz družine aromatičnih zelišč, kralj kalabrijske in sicilijanske tradicije: Njegova Veličanstvo Origano. Posušen in obran v šopkih po 40 g, v praktični plastični vrečki, ki ohranja njegov vonj.