Italija, Langhirano
Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek o...
...Bolj priljubljen je mesni izdelek, bolj verjamemo, da si zasluži nego in pozornost. Za nas to pomeni predvsem meso samo svinjine in samo kakovosti. Uporabljamo 70 % mletega pustega mesa z drobnimi zrni in 30 % maščobe narezanih na kocke, z začimbami, soljo in poprom. Ne uporabljamo manj plemenitih delov, ne uporabljamo svinjske črevesne maščobe, brez polifosfatov. Za boljši rezultat, napolnimo, kot to zahteva tradicija, v velikih kosih po 25 kg, zavežemo ročno, dolgo kuhamo (vsaj 20 ur) v sušnih pečeh. Pri rezanju je naša mortadela dišeča, svilnata, s čistim okusom.
...znanje na najvišji ravni, potrjeno z diplomami. Odvetniška pisarna Casa Carattini Gavazzi, referenčna točka za mesto Parma na področju civilnega prava, je zaradi svoje dejavnosti od leta 1955 ustvarila in utrdila interdisciplinarne poklicne odnose z mnogimi strokovnjaki, vključno z odvetniki, tako v Italiji kot v tujini. Z našo pisarno sodeluje tudi znana pisarna svetovalcev za delo, ki redno nudi vso potrebno tehnično podporo.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play