... koncu pobere polnega.
- Nato ga postavi na pekač.
- Odvečni mandlji, ki se niso prijeli piškota, se ponovno uporabijo.
- Oblike se lahko zamenjajo za izdelavo izdelkov z različnim številom fiksnih ali rotirajočih šob; gladkih ali zavitih.
- Možnost izdelave drugih vrst izdelkov v poltekočem ali trdem testu.
PREDNOSTI
- Izboljšano doziranje, enakomerne kose, hitrejša proizvodnja.
- Testo se ne razplini.
- Boljša ergonomija za operaterja.
- Odstranljiva glava, ki omogoča popolno čiščenje in dezinfekcijo.
...Listnato testo z emmentalcem in mimoletom. Še boljše je, če ga rahlo segrejemo v pečici v embalaži. Sestavine: pšenična moka, rastlinska olja in maščobe (palma, repica, emulgator mono- in digliceridi maščobnih kislin, sol, kisline citronska kislina, barvilo E160b), emmental 11,33 %, mimoleta (vključno z jajcem) 5,67 %, sol, kvas, barvilo E160b. Lahko vsebuje sledi sezama, soje, lešnikov in mandljev.
...Zuccaru ploščice s slivami in kakavom
Recept za 8 oseb
● 60 g mandljev v lističih
● 120 g sladkorja U Zuccaru Sucre Gourmand s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà!
● 40 g moke
● 4 beljaki
● 60 g masla
● 1 ščepec soli
Pečico segrejte na 180°C. V skledi zmešajte Sucre Gourmand s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà! z moko, mandlji in soljo.
Dodajte beljake in stopljeno...