Španija, La Llagosta-Barcelona
... koncu pobere polnega. - Nato ga postavi na pekač. - Odvečni mandlji, ki se niso prijeli piškota, se ponovno uporabijo. - Oblike se lahko zamenjajo za izdelavo izdelkov z različnim številom fiksnih ali rotirajočih šob; gladkih ali zavitih. - Možnost izdelave drugih vrst izdelkov v poltekočem ali trdem testu. PREDNOSTI - Izboljšano doziranje, enakomerne kose, hitrejša proizvodnja. - Testo se ne razplini. - Boljša ergonomija za operaterja. - Odstranljiva glava, ki omogoča popolno čiščenje in dezinfekcijo.
Francija, Malataverne
...Listnato testo z emmentalcem in mimoletom. Še boljše je, če ga rahlo segrejemo v pečici v embalaži. Sestavine: pšenična moka, rastlinska olja in maščobe (palma, repica, emulgator mono- in digliceridi maščobnih kislin, sol, kisline citronska kislina, barvilo E160b), emmental 11,33 %, mimoleta (vključno z jajcem) 5,67 %, sol, kvas, barvilo E160b. Lahko vsebuje sledi sezama, soje, lešnikov in mandljev.
Francija, Biguglia
...Zuccaru ploščice s slivami in kakavom Recept za 8 oseb ● 60 g mandljev v lističih ● 120 g sladkorja U Zuccaru Sucre Gourmand s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà! ● 40 g moke ● 4 beljaki ● 60 g masla ● 1 ščepec soli Pečico segrejte na 180°C. V skledi zmešajte Sucre Gourmand s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà! z moko, mandlji in soljo. Dodajte beljake in stopljeno...