Italija, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, ki se nahaja ob cesti Emilia med Reggio Emilijo in Parmo, proizvaja maslo iz smetane z neponovljivim okusom, saj je zbrano v več kot 150 mlekarnih, ki proizvajajo Parmigiano Reggiano. Poleg tega, da ponuja vse različne velikosti masla, je podjetje tudi zrelo za Parmigiano Reggiano (ki ga tudi proizvaja) in Grana Padano, ki se prodajata tako v celih oblikah kot tudi...
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi je specializirana za zorenje in deljenje italijanskih sirov in ne samo tega. Smo sposobni ponuditi celoten paket sirov: Grana Padano Dop in Parmigiano Reggiano Dop v različnih zorenjih, delitvah in naribanih oblikah. Veliko italijanskih DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, švicarske sire, trde sire, mehke sire, sire iz kozjega in ovčjega mleka, Provoloni, mladi mlečni siri ter pol in super zreli siri.
Italija, Guastalla
V Guastalli, med Reggio Emilijo in Parmo, družinsko podjetje združuje dve najboljši tradiciji Emilije-Romagne, kulinarično umetnost in inženirsko znanje. Bertazzoni je dedič gastronomskega bogastva regije, izdelki, kot so parma šunka, salama in mortadela, Parmigiano Reggiano in balzamični kis. Iz tega razloga tisti, ki radi kuhajo, uporabljajo kuhinje in kuhalne plošče Bertazzoni, ki so jih z strastjo in znanjem izdelali kuharski strokovnjaki.
Italija, Torino
... natančne izbire proizvajalcev, ki so najbolj pozorni na kakovost surovin, in sega od reprezentativnih in prestižnih blagovnih znamk, kot sta pršut crudo di Parma in Parmigiano Reggiano, do drugih široke porabe, ki jih prinašamo vsak dan na naše mize, ter do regionalnih nišnih izdelkov, ki so rezultat nenehnega raziskovanja, usmerjenega v ponovno odkrivanje starih in pozabljenih okusov. PAMA ponuja najbolj popolno izbiro med mesninami in siri, ki lahko zadovoljijo tudi najbolj zahtevne gurmane.
... omogočila močno rast proizvodnje Parmigiano Reggiano: leta 1960 je imela 107 članov, obdelanega mleka je bilo 20.000 kvintalov za proizvodnjo 3.700 oblik na leto, leta 2005 se je število članov povečalo na 24, obdelano mleko je doseglo 165.000 kvintalov, oblik pa 30.000 na leto, leta 2017 je bilo članov 16, obdelano mleko je znašalo 215.000 kvintalov, proizvedenih oblik pa 36.000 na leto.
Italija, Cesenatico
Terre di Romagna, bogate s tradicijami, strastmi in okusi, je dom Pastificio La Fenice, kjer je uporaba kakovostnih surovin ključnega pomena za ohranjanje visoke kakovosti. Med najpomembnejšimi in najbolj uporabljenimi surovinami sta certificirana romanska moka in semolina iz Altamure, Parmigiano Reggiano in Grana Padano, oba z oznako DOP, ter jajca izključno italijanske proizvodnje. Imamo možnost proizvodnje tako svežih testenin v ATM kot tudi zamrznjenih testenin IQF. Italijanski okus, strast do kakovosti in najboljša kakovost na mizi. To je Pastificio LA FENICE.
Italija, Milano
... tujih izdelkov, kot so Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konzervirane hrane, ekstra deviško oljčno olje z zelo nizko kislostjo, italijanski in španski pršut (jamon iberico), bresaola, zamrznjena riba (argentinski rak). S prodajo izdelkov, namenjenih nišnim trgom, smo zgradili pomembno mrežo specializiranih italijanskih in tujih distributerjev, ki nam postopoma omogočajo povečanje naših prodajnih...
Proizvodnja in prodaja Parmigiano Reggiano...
Nemčija, Nürnberg
...Dobavljamo v območju Nürnberga za gastronomijo in pizzerije "italijanske specialitete" kot so salama, šunka, Parmigiano, Grana Padano, mozzarella, vino in grappa.
Proizvodnja in prodaja Parmigiano Reggiano...
Prodaja Parmigiano Reggiano, mesnine...
Parmigiano - Vina - Suhomesnati izdelki...
Trgovina na debelo s Parmigiano Reggiano in Grana...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play