Belgija, Antwerpen
Gosja jetra & Tartufi Od leta 1994 NIVO-finess prodaja vrhunska gosja jetra profesionalnim uporabnikom. Vrhunska kakovost se začne pri strogi izbiri rejcev in klavnic, pri čemer se upoštevajo visoki etični standardi. Imamo tudi lasten program reje, kjer goske večji del svojega življenja preživijo na prostem, jedo polno koruzo in so le zmerno dodatno hranjene. Ta način dela zagotavlja 'popolna go...
Francija, Hagetmau
Od leta 1929 se podjetje BESSE FOIE GRAS specializira v proizvodnji in prodaji foie gras. Podjetje ponuja polkuhane foie gras, pačje foie gras, gosje foie gras in specialitete iz foie gras. Prav tako ponuja terine, paštete, confite iz rac, landais cassoulet ter gurmanske škatle za podjetniške odbore.
Francija, Cahors
SUDREAU je podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo foie gras, račjih prsi, drobovine, račjih rillettes, račjega confita in tipičnih jedi iz jugozahoda, kot sta Coq au Vin iz Cahorsa ali cassoulet.
Belgija, Ronquières
Kmetija Landrifosse je predvsem specializirana za foie gras (surova jetra in polkuhana jetra). Ponuja tudi mulardove račje prsi, paštete (na osnovi svinjine, telečjega mesa in račjega mesa), račje rillete, božični krvavi puding, confit račjih stegen, confit želodcev, kasulet, marmelade (čebula, cikorija, šalotka, chutney), sire, med, olja, kisa,…...
Francija, Figeac
Hiša Jean LARNAUDIE je specializirana za proizvodnjo regionalnih specialitet na osnovi račje mesa. Tako podjetje proizvaja foie gras, konfit, terine in pripravljene jedi. Pri Jean Larnaudie se celoten foie gras še vedno pripravlja ročno in na tradicionalen način. Že več kot 60 let je Jean Larnaudie zasidran v Lotu v Quercyju, predvsem pa gre za moške in ženske, ki so povezani z regionalnim znanje...
Francija, Frespech
Družinsko podjetje SOULEILLES FOIE GRAS proizvaja foie gras iz generacije v generacijo. Tradicionalno rejo, zdravo prehrano, spoštljivo hranjenje živali in edinstveno znanje omogočajo podjetju, da proizvaja izdelke visoke kakovosti. Poleg foie gras podjetje svojim strankam ponuja tudi terine, paštete, kreme iz foie gras, filete, klobase, ocvrte koščke, želodce, piščančje trakove, račje tournedos...
Belgija, Wommelgem
Verso Food je trgovinska organizacija, ki preko svojih trgovinskih konceptov (De Beenhouwers, Vleesmeester in Ikana) v sodelovanju z distribucijo, mesnicami in trgovinami s pripravljenimi jedmi upravlja. Skupaj z našimi 280 zaposlenimi, razporejenimi po Flandriji in Bruslju, upravljamo s sedemintridesetimi trgovinami.
MASSE La Maison du Foie Gras od leta 1884. Hiša MASSE ostaja specialist za surov foie gras za profesionalce. Ustanovljena po vsej Franciji, prisotna v Evropi in širše, zna prepoznati potrebe vsakega in ponuditi natančen in kakovosten odgovor. Na podlagi svojih izkušenj, ki prisluhnejo svojim strankam, je hiša MASSE prav tako razvila paleto svežih izdelkov, praktičnih zamrznjenih rešitev in fine tr...
Francija, PEYREHORADE
Ustanovljena leta 1929, hiša BARTHOUIL proizvaja in trguje s dimljenimi lososi in foie gras. Račke BARTHOUIL prihajajo od ekskluzivnih rejcev, ki se nahajajo v bližini podjetja. Posebna pozornost je namenjena račkama od reje do klanja, kuhanja, začinjenja in zorenja. Dimljenje lososov poteka po tradicionalnih danskih tehnikah. Zahvaljujoč temu znanju in staromodnim dimnikom hiša BARTHOUIL proizvaj...
Francija, Bergerac
Alimentation Fine de France je referenčni francoski veletrgovec z vrhunskimi živili, ki se ponaša z rigorozno kakovostno politiko: izbira izdelkov na podlagi zahtevnih okusnih in kakovostnih kriterijev, pri čemer se čim bolj izogibamo različnim aditivom, barvilom, konzervansom ter spodbujamo enostavnost uporabe in inovacije, ob spoštovanju francoske kulinarične tradicije. Uvedena je bila popolna s...
Belgija, Beauvechain
Palais Gourmands promovira in distribuira ročno izdelane prehrambene izdelke ali "delikatese", predvsem na sejmih in tudi v trgovinah. V ta namen je "dobavitelj za občutljive okuse" izbral obrtnike, ki pripravljajo te izdelke zaradi njihove natančnosti in stalnega nadzora kakovosti. Palais Gourmands vam ponuja priložnost, da sami ustvarite svoj paket iz izdelkov iz njihove ponudbe ali po vaši izbi...
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
Francija, Castanet-Le-Haut
La Valtiere je družinsko podjetje, ustanovljeno pred 25 leti, na jugu Francije. Od reje do konzerviranja, inoviramo v široki paleti izdelkov na osnovi mastnega račjega mesa, piščancev in foie gras z znano kakovostjo v Okcitanskem. Številne reference, kot so račje merguez, čopolate, panirani piščanci, ražnjiči; in na koncu avtentičen in poseben foie gras. Čez vse leto in brez prekinitve.
V srcu visokogorskega Pirenejskega območja, že tri generacije "KONZERVE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS ohranjajo starodavno znanje naše družine v TOURNAYU, nekdanji bastidi iz 14. stoletja. AVTENTIČNOST: foie gras, konfitirane gosje in račje meso, skrbno izbrane. TRADICIJA: kuhinja, ki so jo že leta 1870 uživali na posestvu Lande. KAKOVOST: kuhinja iz gasconske regije, pripravljena za vas, roč...
Belgija, Embourg
Périgord je predvsem način življenja, nežnost bivanja in izjemna gastronomija. V zadnjih letih je Patrice Gauvry sklenil živeti svojo strast. Danes deli ta okus po dobrih stvareh v svoji specializirani trgovini na trgu Musch v Embourgu, naslovu, ki ga z veseljem delijo gurmani iz Liègea. Če je december idealna priložnost za odkrivanje teh dobrot, pa se ljubitelji vse leto zgrinjajo v specializ...
Francija, Caylus
Od leta 1896 je minilo 121 let in znanje podjetja Conserves d’Autrefois se še naprej bogati. 121 let, v katerih svojo dejavnost opravljamo s strastjo, natančnostjo in ustvarjalnostjo… Naša kulinarična dediščina, bogata, rezultat številnih receptov, ki so jih razvili naši kuharji skozi vse te desetletja, nam danes daje dragoceno znanje, izhajajoče iz tega dediščine. Nahajajo se v srcu Quercyja.
Francija, Castels
Francija, Reims
Francija, St Astier
Obrtni konzervator v Perigordu, gospa Mudry, razvija recepture, ki so povsem perigordinske, ob spoštovanju tradicij, pridobljenih v tridesetih letih izkušenj. Pripravljamo kuhane ali polkuhane konzervirane izdelke iz račjega in gosičjega foie gras, ter derivatov, kot so konfite, rillete itd. V zadnjih štirih letih smo prejeli 12 medalj na različnih tekmovanjih, kot so splošno kmetijsko tekmovanje ...
Francija, La Brede
Podjetje MOULIN DE LA MOLLE, ustanovljeno pred več kot 30 leti, se specializira za proizvodnjo račjega in gosičjega foie gras. Gosi in race so skrbno izbrane in hranjene, da njihova jetra med kuhanjem ne izgubijo maščobe. Tako MOULIN DE LA MOLLE proizvaja račja in gosičja jetra v različnih formatih. Podjetje svojim strankam v Franciji in tujini nudi vse svoje znanje.
Francija, Bosdarros
Francija, Bischoffsheim
Francija, Montesquieu Volvestre
Francija, Catus
Francija, Le Lardin-Saint-Lazare
Francija, Pomarez
Francija, Monteils
Francija, La Queue En Brie
Francija, Osses
Francija, Domme
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play