Švedska, Malmo
... na voljo vse leto. Ponujamo najnovejšo tehnološko inovacijo v predelavi kozic, z popolnim nadzorom temperature v vsaki kuharski coni, minimalno izgubo beljakovin in enakomerno kuhane kozice. S hitrim prenosom toplote preko udarca in natančnim nadzorom temperature se barva in tekstura predelanega sadja in zelenjave izboljšata z OctoFrost Blanšerjem in Ohlajevalnikom. Popolnoma nastavljiv pretok zraka, zamenljive posteljne plošče in kompaktna zasnova so ključne inovativne značilnosti OctoFrost IQF Zamrzovalnika, ki vam pomagajo proizvesti vrhunske IQF izdelke.
Bolgarija, Rakovski
...1. enota: Ketchup, paradižnikova pasta, paprika in omake; 2. enota: Majoneza, gorčica in preliv; 3. enota: Pakiranje medu in medenih izdelkov; 4. enota: Predelava divjih in gojenih gob; 5. enota: Sterilna predelava sadja in zelenjave; 6. enota: Instalacija vakuumske evaporacije in proizvodna linija za sadne sokove. Tovarna je opremljena s 50-tonskimi tehtnicami, računovodskim oddelkom...
Francija, Monflanquin
Nahajajoč se na ugodni lokaciji na meji Périgorda, sredi sadovnjakov Lot-et-Garonne, je VITAMONT prva podjetje za predelavo in stekleničenje čistega sadnega in zelenjavnega soka, ki je že leta 1986, leto po svoji ustanovitvi, prejelo ekološko certifikacijo, s sprejetjem specifikacij CINAB-UNITRAB. Njihova tehnična struktura, obrtna predelava, pritisne 1500 do 2000 ton ekološkega sadja in...
Agroaguiar, Lda., je rezultat naložbe v eno najbolj celovitih in funkcionalnih infrastrukture na trgu sadja in zelenjave, katere cilj je trgovina na debelo s hortikulturnimi proizvodi ter predelava teh izdelkov. AgroAguiar deluje na različnih področjih, kot so proizvodnja, trženje, predelava in distribucija suhega sadja, rdečega sadja, predelanih izdelkov in gurmanskih izdelkov. V petih letih svojega obstoja je pridobila prepoznavnost, znanje in dimenzijo, ki ji omogočajo, da si pridobi ugled in zaupanje med svojimi dobavitelji in strankami.
Belgija, Asse
...Vander Zijpen nv je vodilna veleprodaja krompirja, zelenjave in sadja, ki ima sedež v Asse. Rastoč iz enotnega podjetja je Michel Vander Zijpen v 25 letih uspel razširiti svojo dejavnost v vodilno dobaviteljsko podjetje za prehransko storitev/katering in gostinstvo. Ultra moderna predelava zelenjave in sadja, 3500 m2 veliko hladilno logistično središče z voznim parkom 18 tovornjakov, ekipa usposobljenih in motiviranih zaposlenih ter ambiciozno vodstvo so gonilne sile družine Vander Zijpen. Vander Zijpen nv pomeni kakovost in storitve usmerjene v stranke po najbolj konkurenčnih cenah.
Nemčija, Bruchsal
Proizvodnja, predelava in trženje svežega sadja in zelenjave. Proizvodna podjetja, priročni izdelki, ekološka zelenjava, ekološko sadje, zagotavljanje kakovosti, Globalgap, IFS, trgovina s sadjem.
Italija, Santa Margherita D'adige
Proizvodnja in predelava sadja in zelenjave za konzervno industrijo, catering industrijo in maloprodajno industrijo.
Predelava sadja in zelenjave...
Italija, Valsamoggia
... rezultat je izdelek visoke kakovosti in popolno ravnotežje med okusom in zdravjem. Tradicionalnim receptom smo dodali vrsto zelo posebnih izdelkov, ki so skrbno izbrani glede na kombinacije okusov. Rubedo ponuja prave gastronomske odličnosti iz Italije, ki jih lahko uživate same ali jih uporabite v domiselnih kulinaričnih eksperimentih. Rubedo nudi storitve predelave in obdelave sadja in zelenjave...
Bolgarija, Razdelna
Sterilizacija in predelava sadja in zelenjave...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play