Podjetje Bioagros d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 s strani agronoma in bio pridelovalca Kostasa Papadopoulosa. Že 28 let smo eno največjih in vodilnih grških podjetij za ekološke hrane, ki potrošnikom ponuja izdelke visoke prehranskevrednosti. Že 30 let smo med največjimi in vodilnimi grškimi podjetji za ekološke hrane. Imamo pomembno strokovno znanje na področju ekoloških prehranskih...
... največjih svetovnih podatkovnih baz profilov sestavin in arom ter razvijamo edinstvene algoritme, ki so sposobni generirati inovativne prehranske kombinacije.
Naše kombinacije uporabljajo
Kuharji, ki iščejo navdih za svoja jedilnika
Čokoladniki in slaščičarji, ki razvijajo nove ganache in sladice
Barmeni, barmanke in mešalci, ki z inovativnimi koktajli zmagujejo na mednarodnih tekmovanjih...
Arshine Feed Biotech Co.,LTD. (Arshine Feed) je v celoti v lasti skupine Arshine. Naši izdelki pokrivajo širok spekter dodatkov za krmo, kot so aminokisline, vitamini, probiotiki, encimi, antiseptiki, antioksidanti, zakisovalci, nutracevtiki in barvila itd. Podjetje se zavezuje k izboljšanju prehranskevrednosti za brojlerje, nosilke, svinje, prežvekovalce ter ribe, kozice in rake preko znanstvenih programov vzreje in formulacij.
... izboljšanju standardov kakovosti in zagotavljanju čudovitega ter svežega okusa našim strankam. Držimo se načel Sefertas, ki vključujejo: - Podpora prehranski varnosti - Zagotavljanje zadovoljstva potrošnikov in njihovega udobja ter zagotavljanje visoke vrednosti, prijetne izkušnje skozi našo blagovno znamko. - Povečevanje ozaveščenosti o hrani - Skrb za izdelke v smislu specifikacij in stila pakiranja. - V...
... industriji, vsak prinaša s seboj različne izkušnje iz industrije, ki segajo od svetovnih križarjenj, ladjarstva do industrije petzvezdičnih hotelov. Naše ekipe so opravile strogo usposabljanje na področju skrbi za stranke, prehranskevrednosti hrane in predstavitve, skupaj z najstrožjimi standardi varnosti hrane, kuhinjske higiene in osebne higiene. Delamo v popolnem skladu z analizo nevarnosti in kritičnimi kontrolnimi točkami (HACCP), kar je sistematičen preventivni pristop k varnosti hrane, ki nam omogoča, da jamčimo 100% varne catering in podporne storitve na morju.