Italija, Dorgali
...Pridobljen iz predelave čistih grozdov Cannonau. Po fermentaciji na kožicah, ki traja od 15 do 20 dni, se večina vina zori v jeklenih posodah vsaj 10 mesecev, medtem ko se majhen del zori v francoskih hrastovih tonneaux manj kot eno leto. Po stekleničenju sledi 2 do 3 mesece zorenja. V živo rubinasti barvi Vigna Sorella s svojo mladostjo in svežino ponuja vonje Sardinije, s toni sredozemskega...
Francija, Brue Auriac
... začinjene note. V ustih se pokaže tako lepa svežina kot tudi veliko zaobljenosti, z sadnimi in nežno vaniljastimi notami, ki prinašajo sladko in mesnato občutek ter prispevajo k podaljšanju užitka na lepem koncu okusa. STORITEV: 8-10°C HRANJENJE: Piti zdaj ali v naslednjih 3 do 5 letih. POSEBNOST: Ime cuveeja, Rezerva Prieuré, se nanaša na nekdanji priorat in kapelo Notre Dame, ki obkroža vinograde posestva.
Francija, Saint Loubes
...Naša hiša je oblikovala kakovostne in trajne odnose z več kot 200 châteaux v različnih Bordeaux apelacijah. Naši kupci in vinarji (vključno s nekdanjim mojstrom kleti châteaux Margaux) skrbno izbirajo vsako vino v skladu s strogimi specifikacijami in si prizadevajo ohraniti najboljši razmerje med kakovostjo in ceno v vsaki kategoriji vina. Tako naša ponudba vsebuje več kot 650 referenc vin in ima lepo zbirko ekskluzivnih vin.
Španija, Almendralejo
...Naša glavna dejavnost je trgovina z vini v razsutem stanju in stekleničenimi vini. Naša vina lahko dostavimo surova, očiščena in filtrirana, hladno stabilizirana in pripravljena za stekleničenje itd., odvisno od potreb naših strank. Prav tako organiziramo nalaganje tovora iz več pristanišč, kot so Sevilla, Valencia, Malaga itd. Delujemo v različnih vinskih regijah Španije, predvsem v Extremaduri, Manchi, Valenciji itd., ter dobavljamo vse vrste vin.
Italija, Conegliano
...Barva: Slamnato rumena z blagimi zelenkastimi odsevi Vonj: Arome so intenzivne z jasnim namigom po zlati jabolki. Okus: Kisle note se kombinirajo z mehkobo in pravilnim okusom. Shranjevanje in postrežba: Steklenice je treba shranjevati v hladnem in suhem okolju, stran od svetlobe in virov toplote. Postrežemo pri temperaturi med 6–8 °C. Priporočamo precej velik tulipanasti kozarec. Kombiniranje: Uživamo ga lahko tako med aperitivi, v kombinaciji s slanimi focacciami in piškoti, kot tudi s prvimi jedmi na osnovi zelenjave ali z drugimi jedmi iz pečenih rib ali pečenega belega mesa.
Francija, Paris
... retrousse). Ta šampanjec je izdelan izključno na osnovi Cuvée. VR = vino rezerv.","DESCRIPTION":"Iz istega sestava kot brut tradition, bo pol-suh bolj odmerjen idealen spremljevalec vašim sladicam.","ASPECT GUSTATIF":"Napad je svež, ravnotežje med sladkorjem in kislostjo pa popolno. Usta so kremasta, mehka in z lepo gostoto. Omogoča, da se arome popolnoma izrazijo in dajejo šampanjec v popolni harmoniji."}...
Portugalska, Ponte Da Barca
...Cena: 16,99 € (vključen DDV po veljavni stopnji) Ime: Vinho Verde DOC Letnik: 2017 Alkoholna stopnja: 13 % vol. Opis: Ima svetlo slamnato barvo, z aromo citrusa in blagimi začimbnimi notami… ki nas popeljejo v oddaljene dežele… vanilija in cimet… Gre za kompleksen vino, z dobro strukturo v ustih, obstojno in zelo prijetno za degustacijo. Harmonizacije: Odlično se poda k jedem iz belega mesa, kot so piščanec in raca, pečenemu ribam in intenzivnim sirom. Postrežemo ga pri temperaturi med 10 in 12 °C.
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Rosé Sestava : Cabernet Sauvignon Potencial za staranje : Približno 2 leti Vinifikacija : Grozdje se pobira ob vrhuncu zrelosti. Očisti se in stisne, nato pa se takoj nadaljuje s stiskanjem. Izbrani sokovi se vinificirajo kot naši beli vini: usedanje, hladno stabiliziranje, izbrana kvasovka, nadzor temperature.
Španija, Granada
...Barva: Čista, sijoča, barva češnjevega rdečila, srednje–visoka plast Vonj: Močan vonj po zrelem sadju: rozine, suhe slive, datlji, suhe fige in fina čokolada Okus: Zmerno sladek z dobro integrirano kislostjo, prijetna taninost, spomin na med, tekočo temno čokolado in lakrico, okrogel in vztrajen Priporočena temperatura za uživanje: 15℃ Priporočeni paritvi: Zelo primeren kot aperitiv s foie...
...Fotografije vaše podjetja ali proizvodnih obratov, nepremičnin ali drugih arhitekturnih posnetkov v notranjosti in zunanjosti - odkrijemo pravi kot za vas! Ustvarjamo fotografije vašega podjetja ali proizvodnih obratov za vas, tako v notranjosti kot zunaj. Na željo tudi z veseljem optimiziramo okolico ali nebo, da dosežemo še bolj privlačen vtis!
Španija, Almeria
...ALMA AZUL STILL (brez mehurčkov) je narejen iz 100% Chardonnay grozdja, vsebuje 11% alkohola in je na voljo v steklenicah po 75cl. Popolnoma se ujema z večino receptov Mediteranske diete, kot so tapasi, siri, ribe, morski sadeži, belo meso, testenine, paella… Sorta grozdja: 100% Chardonnay Vinska opomba: Elegantna modra barva z sladkimi aromami ananasa, malin in pasijonke. Ima svojo osebnost...
...rafinirano vino, ki spremlja prav tako plemenite jedi, kot so fondue, mesne jedi iz divjačine in nekateri zreli siri. Postrežemo pri temperaturi okoli 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 ocena 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Španija 2017 srebrna medalja...
Španija, La Seca-Valladolid
...Vino, pridelano iz grozdja sorte tempranillo, starano v francoskih Allier sodih in američnem hrastu. Barva svetlo češnjeva rdeča. Generozni aromi zrelega rdečega sadja s pridihom lesa. Okusi sadja grozdja, kot tudi praženi okusi lesa, se popolnoma ujemajo, kar rezultira v kompleksnem in uravnoteženem vinu. Pošiljanje na polotoku. Brezplačna dostava pri naročilih nad 60€.
Finska, Turku
...Campari je sodoben in karizmatičen klasik. Recept, ki je ostal nespremenjen, izvira iz Novare leta 1860 in je osnova za nekatere najbolj znane koktajle po svetu. Campari je alkoholna pijača, pridobljena iz infuzije grenkih zelišč, aromatičnih rastlin in sadja v alkoholu in vodi. S svojo živahno rdečo barvo, intenzivnim aromo in navdihujočim okusom je Campari vedno simbol intrig in užitka, ki se razkriva v očarljivem doživetju pitja. To so vrednote, ki so blagovno znamko Campari naredile znano po vsem svetu kot ikono strastnega italijanskega sloga in odličnosti. Volumen: 70cl...
Francija, Banyuls Dels Aspres
...Tla: Limono-Calcaire Zlata medalja Gilbert in Gaillard Vinifikacija: Trgatev brez pecljev, dolga maceracija v inox posodah, nato zorenje v francoskih hrastovih sodih. Svetla, granatno rdeča barva Intenziven in bogat vonj, praženi, vanilijevi in sladki vonji, obogateni z zrelim sadjem kot je suhe slive. V ustih so tanini svilnati in dobro združeni. Sestava: 100% Cabernet Sauvignon Tla: Limono-Calcaire...
...TAN NARAVEN KOT TI Tako naraven kot mošt iz sveže stisnjenih grozdov. Ko se začne fermentacija, jo lahko s hladom naravno ustavimo, kar nam omogoča dosego nizke alkoholne stopnje 5,5 % Alc. in kančka naravnega ogljikovega dioksida. To je nekaj novega in izvrstnega, kar vse bolj privlači občinstvo, ki ga očara njegov odličen okus. "NAJBOLJŠI FRIZANT V ŠPANIJI 2017"...
Francija, Roche La Moliere
... tradicionalni vinifikaciji, zorenje v inox posodah. Zorenje : 18/24 mesecev Dodatki : 6 g/l Steklenice : 0,75 l / 0,375 l Degustacija : Čista barva, rožnato-oranžna obleka, drobne note jagod in divjih sadežev. Poletni šampanjec za uživanje kot aperitiv ali ob katerem koli drugem trenutku. Za uživanje v njegovi kompleksnosti servirajte med 8° C in 10° C.
Ujemajoči se izdelki
Rosé Brut
Rosé Brut
Drugi izdelki
Beli Brut
Beli Brut
Španija, Canet De Mar
...Zinca Fudre je narejen iz izbire grozdja iz suho kmetovanih vinogradov v Montesi (Huesca) z donosi manj kot 2.500 kg/ha. Fermentira v francoskem hrastovem foudru s stožčasto obliko trupa pri nadzorovani temperaturi. Nato počiva v istem foudru vsaj 12 mesecev. Zorenje v hrastovih sodih. Trajnostna pridelava 1.800 kg/ha. Ročno obiranje. Neprečiščen in nefiltriran.
... cenjenje regionalnih izdelkov so ponovno na radarju potrošnikov. Ponuďte svojim gostom popoln sodoben odgovor na njihove potrebe! Naša zgodba o uspehu Bräuhaus: Več kot 300 pivovarn v več kot 50 državah. Rešitev iz enega vira, KASPAR SCHULZ je odgovoren za načrtovanje, organizacijo in notranjo opremo. Tradicionalno znanje in strokovnost v proizvodnji kotlov; inovacije in obrtništvo; stabilna avtomatizacija – vse za zagotavljanje dosledne kakovosti. Vse vrste piva so možne. Zgrajeno po visokih nemških standardih kakovosti.
Španija, Almendralejo
...Trudimo se, da pripravimo čudovit cava, zelo intenziven, ki preseneča tako domačine kot tujce. Z raznolikostjo arom suhega sadja, toffeeja in zelo močnih ličijev, prijazen in širok na nebu. Z mehurčki, ki so zelo dobro integrirani, kar ga naredi zelo prijetnega ob katerem koli času dneva, z zelo finim in okroglim okusom, ki spodbuja k ponovnemu uživanju. Sorte: Chardonnay 100% Alkoholna stopnja: 11,70% vol Sladkor: <5 gr/L. Staranje, odvisno od serije, med 9 in 25 meseci...
Belgija, Ophain-Bois-Seigneur-Isaac
... IZBIRA NEODVISNIH VINARJEV, KI ZAGOTAVLJAJO KAKOVOST IN STABILNOST PROIZVODNJE. RAZEN DVEH LETNIH OKUSITEV, NI TRŽNIH AKCIJ. LEPA MARKETINGSKA RAZVOJNA STRATEGIJA Z MAHNIMI STROŠKI BO POVEČALA PRODAJO. RAZMERJE KAKOVOST / CENA NJIHOVIH VIN JE IZJEMNO. ZAHTEVANA CENA 235.000 € ZALOGA VEČ KOT 100.000 € VKLJUČENA, KOT TUDI DOSTAVNO VOZILO.
Portugalska, Leiria
...To je regionalno rdeče vino intenzivne barve in zelo sadnega vonja (višnja/češnja) z vanilijevimi notami hrasta, v katerem je zorelo. Okus se usklajuje z aromo, pri čemer izstopa močna struktura, obkrožena z rahlo praženimi tanini. Končnica je zelo dolga, a nežna. To je ugledna in suverena tradicija, ki traja že več kot 70 let.
Francija, Rouvres Les Vignes
... barvo. Njegova močna aroma razkriva note suhega sadja, citrusa, dotike suhega marelice in kutine. Šampanjec Claude PERRARD Brut Tradition je idealen kot aperitiv s sirovimi gougères. Lahko ga postrežemo tudi kot predjed s šunko v listnatem testu. Uspešno bo spremljal perutnino ali goveji file v omaki.
Nizozemska, Andelst
...Nežna in lepa rosé z prijetno mineralnostjo, kot svila v ustih. Zelo osvežujoča. Priporočamo jo z antipasti, melono in pršutom, srednje močnimi siri, solato Niçoise, pečeno puranom ali piščancem, ter celo s sadjem, predjedmi in kaviarjem.
Portugalska, Trofa
... in Zorenje: Običajno mlajši, z krajšo starostjo, kar rezultira v intenzivni ekstrakciji taninov in okusov iz lesa. - Okus in Aroma: Ruby se odlikujejo po živahnih in sadnih okusih, kot so češnje in maline, kar daje intenzivnejši okusni profil destilatov. Prednosti Uporabe Barriqueov Porto v Destilatih 1. Vpliv na Okuse in Arome Les barriqueov je bogat s fenolnimi spojinami, ki se raztopijo med...
...Izberite med široko izbiro različnih žganih pijač, kot so Gin, Vodka, Whisky, Rum in Likirji. Skupaj bomo zasnovali ustrezno etiketo z vašim besedilom in logotipom.
Francija, Malataverne
...Rdeče vino za spremljanje predjedi Ob trenutku predjedi, s krožnikom, ki vsebuje mesnine, je najbolje postreči sveže rdeče vino, da se doseže popolna povezava med obema elementoma. Ko postrežete solato z mešanico in kisom, izberite bolj taninske rdeče vina. Postrežba rdečega vina s ribami, kot sta tuna ali rdeča ribica, omogoča popolno harmonijo okusov za brbončice. Postrežba rdečega vina z...
Nizozemska, Eindhoven
...Zaloga: 39195 škatel / 6 steklenic, Rutte Dry Gin, 0,75 ml, 43%: Več nagrad po svetu in priznana kot najboljši gin na svetu, za več informacij prosimo, da poiščete na internetu.: Brezplačno na krovu - FOB - Iz skladišča: Potrdilo o poreklu na voljo za vse izdelke...
Francija, Laure-Minervois
...Mešanica Viognier in Roussanne. Zelo rahlo sladko belo vino, z notami zrelega sadja, kot je marelica, lepo uravnoteženo brez pretirane okroglosti, široko in mesnato.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play