Francija, Auxerre
... več prehodi, 5 do 6 prehodov, razmaknjenih po enem tednu. Ta metoda omogoča povečanje količine jagod, ki jih prizadene "plemenita gniloba", znana kot Botrytis. 3 do 4 prehodi v stiskalnici. Fermentacija v novih sodih. Zorenje traja 20 mesecev, vedno v sodih. Oko: zlato rumena barva. Nos: intenziven, fin, sadni in botritiziran. Nasvet enologa: servirati pri 10-12°C. Vsebnost alkohola: 14%. Čas zorenja: 44 let. Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl. Domaine: Château d'Yquem. Appellation: Sauternes. Letnik: 2011. Kultura: Tradicionalna. Oznaka: Appellation d'Origine Contrôlée.
Francija, Saint-Vérand
...Vin moelleux, narejen iz chardonnaya, kar je precej redko. Lahko se naredi le v letih, ko se na grozdju razvije plemenita gniloba. Obran ročno konec oktobra - začetku novembra. Zelo nizki donosi. Grozdje je koncentrirano v naravnih sladkorjih. Popoln za spremljanje vaših prazničnih obrokov (foie gras ali sladica). Pakirano v steklenicah po 50 cl.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play