Poljska, Józefów
Če iščete podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo plastičnih vrečk, vas vabimo, da spoznate naše podjetje. Smo proizvajalec plastičnih vrečk, reklamnih vrečk in tiskovin od leta 2000. Zagotavljamo izdelke visoke kakovosti, ki vam bodo služili dolga leta. Torbe Folio Plast so trpežne, odporne in skrbno izdelane. Tisk na torbah poteka z uporabo sodobnih tehnologij, kot sta fleksotisk in sitotisk. Naše torbe so po privlačnih cenah, naročila pa hitro in vedno pravočasno realiziramo. Dostavljamo jih po vsej državi. Zainteresirane za ponudbo napotimo na spletno stran www.
Poljska, Kąty Wrocławskie k. Wrocławia
FTHU CHOMA PARKIET, ki jo je ustanovil Waldemar Choma, deluje na Poljskem od leta 2000. Ukvarjamo se z montažo parketov in lesenih tal ter njihovo obnovo in vzdrževanjem. Izvajamo talne obloge tako iz domačih kot tudi iz eksotičnih vrst lesa. Naša podjetje je pridobilo izkušnje v tujini. Odlikuje nas profesionalna izvedba ter skrb za najmanjše podrobnosti, povezane z montažo lesenih tal. Trdnost...
Poljska, Bydgoszcz
Naša podjetje ProLedy.pl se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo LED svetil, LED žarnic ter LED trakov po vsej Poljski. Sodelujemo z dobavitelji iz Poljske, Nemčije, Francije, Španije in Kitajske. Začetek našega delovanja sega v leto 2000, ko smo opazili nišo in hkrati veliko povpraševanje na trgu. Imamo najboljši razmerje med kakovostjo in ceno. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran.
Poljska, Bielsko Biala
Poljska, Mazancowice
Poljska, Zdunska Wola