Poljska, Paczewo
...V industrijskih pogojih: raztopite 1 kg suhega kvasa v 5 litri tople vode (35-38 °C), dodajte 50 g sladkorja, nežno premešajte in pustite stati 5-10 minut (za aktivacijo). Zamesite testo po receptu. Doma: vzemite 10 g suhega kvasa na 1 kg moke. Kvas prelijte z 1/2 skodelice tople vode ali mleka (35-38 °C), dodajte 1 čajno žličko sladkorja, nežno premešajte in pustite stati 15-20 minut (za aktivacijo). Zamesite testo po receptu. Dvigovalna moč - 45 minut. Odprto posodo shranjujte na suhem in hladnem mestu (0-4 °C) največ 10 dni.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play