...Ritonka Temna čokolada - sliva, jagoda, oreh z 60% vsebnostjo kakava. Temna čokolada ima čudovit vonj in nežen pridih cvetlic. Iz kakavovih zrn iz Zahodne Afrike, obogatena z aromatičnimi jagodami in pšenico, nastane popolna kombinacija.
Temna čokolada se odlično poda k močnemu vinu.
Podatki o hranilni vrednosti se lahko spreminjajo zaradi surovin in proizvodnih pogojev.
Lahko vsebuje sledi mleka in oreščkov.
Shranjujte na suhem in zaščitenem pred svetlobo, najbolje pri temperaturi 12-20 °C.
95g: Čokoladna tablica...
...taucherli «chili»
Madagaskar 64
Pijača čokolade na palčki
Taucherli je velika pralina, ki je z največjo skrbnostjo ročnoizdelana.
"chili" je pikantna različica taucherli! Fina mešanica cvetlične in pekoče sorte čilija vas ogreje dvakrat. Nekaj za ljubitelje, izdelano iz prekrivne čokolade Madagaskar z 64% kakava.
S pomočjo palčke se taucherli vmeša v vroče mleko in ponuja nov način uživanja v vroči čokoladi.
Preprosto segrejte 2-3 dl mleka na 80°C in taucherli počasi vmešajte. Potem se lahko užitek začne!