STAF ponuja od leta 1996 celovite REŠITVE na področju INDUSTRIJSKE HLADILNE TEHNIKE. Naše področje delovanja zajema inženiring in svetovanje, toplotno izolacijo, proizvodnjo hladu, hladilne dodatke, elektriko in regulacijo pri izvedbi del, prav tako pa tudi VZDRŽEVANJE kasneje. Naši izdelki so predvsem namenjeni opremljanju: - HLADILNIH SKLADIŠČ - HLADILNIH KOMOR - ŽIVILSKIH IN FARMACEVTSKIH TOVAR...
Francija, Cohade
...-hermetični, vam lahko pripravimo ponudbo. Kot proizvajalec lahko prilagodimo stroj vašim potrebam. Z našimi stroji, ki so zanesljivi, okolju prijazni in enostavni za uporabo. T10 2464: Posoda 10 litrov 2.7 kW 230 V mono proizvodnja 30/40 litrov na uro T10 2464 B: Posoda 10 litrov 2.7 kW 380 V tri proizvodnja 30/40 litrov na uro T10 2480: Posoda 10 litrov 3.7 kW 4 KM T15 2480: Posoda 15...
Francija, Choisy Le Roi
...Stroji serije „KLASS“ ustrezajo zahtevam operaterjev, ki si želijo profesionalne opreme. Zagotavljajo neprekinjeno delovanje, kar omogoča spopadanje tudi z vrhovi povpraševanja. Elektronska kontrola ponuja operaterju dva avtomatska programa za proizvodnjo italijanske sladoledne, zamrznjenega jogurta, sorbetov, granitov, semifreddov in mousse; konsistenca se prilagaja po želji. Kapaciteta / Proizvodnja: 32 kg/h Napetost: Tri 400 t n Moč: 2.5 kw Kondenzator: zrak ali voda Višina: 150 cm Širina: 45 cm Globina: 68+19 cm Neto teža: 175 kg...
Francija, Roujan
..."Recepti Paulette" vam ponujajo mešanico v prahu, za italijanske sladoledne stroje, izdelano v Franciji (Hérault). Dodatek enega litra mleka k 4 kapsulam naše mešanice vam omogoča hitro pripravo 17 okusnih sladoledov; kar pomeni en vedro (350 lepih in okusnih sladoledov). Prodaja se na enoto (kar pomeni 4,6 kg priprave) z eno kapsulo za natančno in točno odmerjanje. Z tem vedrom lahko pripravite 25 kg mešanice. Zelo ekonomično, torej zelo donosno. Na voljo so promocije na količine in različne okuse, ki jih najdete na naši spletni strani (debref.com).
Francija, Le Boulou
...Ta tehnika izdelave sladoleda v rolicah obstaja že zelo dolgo v Tajski. Sladoledna rolica je rezultat strganja smetane in sadja, pomešanih na zelo hladni plošči. Lahko jo najamete za en dan ali vikend.
Portugalska, Cascais
... - zaobljeni robovi: zaobljene palice imajo robove, ki so rezani ali oblikovani pod kotom, kar običajno tvori nagnjen ali diagonalni rob vzdolž enega ali več strani palice. - gladek prehod: postopek zaobljanja ustvarja gladek prehod med glavnim telesom palice in njenim robom. To pomaga zmanjšati ostre kote in delce. - konična oblika: zaobljene palice pogosto imajo konično obliko, kjer je en konec debelejši in se postopoma zožuje proti zaobljenemu robu.
Francija, Roissy En France
...Mešanica za krepe je idealna osnova za enostavno uspevanje pri vseh vaših palačinkah in vafljih v pakiranjih po 5 in 10 kg.
Španija, Valencia
...Okusi: Smetana, Vanilija, Čokolada, Jagoda, Jogurt 1 kilogram osnove za mehki sladoled + 3 litre vode = 4 kilograme pripravljenega mehkega sladoleda...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo