STAF ponuja od leta 1996 celovite REŠITVE na področju INDUSTRIJSKE HLADILNE TEHNIKE. Naše področje delovanja zajema inženiring in svetovanje, toplotno izolacijo, proizvodnjo hladu, hladilne dodatke, elektriko in regulacijo pri izvedbi del, prav tako pa tudi VZDRŽEVANJE kasneje. Naši izdelki so predvsem namenjeni opremljanju: - HLADILNIH SKLADIŠČ - HLADILNIH KOMOR - ŽIVILSKIH IN FARMACEVTSKIH TOVAR...
Francija, Roujan
Ustanovljen leta 2006, je Debref hitro postal izbrani dobavitelj na francoskem trgu italijanskih sladolednih aparatov. Naša ponudba vključuje italijanske sladoledne aparate, aparate za granite, mešanice za sladoled ter kakovostne smetane (veliki sladoledi) iz smole po konkurenčnih cenah; na voljo skozi vse leto. Leta 2023 Debref še naprej napreduje in širi svoje storitve. Veseli smo, da lahko po...
Nemčija, Saarbrücken
... hotele – enostavna priprava, vedno najboljši rezultati. Presenetite svoje stranke z okusno izkušnjo, ki jo bodo oboževali! Kontaktirajte nas: Prejmite individualno ponudbo za naročila palet ali kontejnerjev. Odkrijte možnosti z Aromiosaar Classic Frozen Yogurt Pulver – popoln izdelek za vaše podjetje!
Španija, Valencia
...Okusi: Smetana, Vanilija, Čokolada, Jagoda, Jogurt 1 kilogram osnove za mehki sladoled + 3 litre vode = 4 kilograme pripravljenega mehkega sladoleda...
Francija, Cohade
... enota Made In France Hermetična enota (Tecumseh) 2464 Trop 230 V mono. Proizvodnja 270 porcij po 80 g sladoleda na uro Dimenzije celotnega stroja 135 cm x 57 cm x 58,5 cm Možnosti Vodna kondenzacija Dvojna kondenzacija Zrak/Voda Italijanski motor (znamka Motive) Izolativni pokrov Konstrukcija iz nerjavečega jekla S tem italijanskim strojem za sladoled smo pripravili čokoladni italijanski sladoled. Recept za ta čokoladni sladoled lahko najdete v videu na našem YouTube kanalu.
Francija, Choisy Le Roi
...Turbine serije „TITAN“ so rezultat tridesetletnih izkušenj podjetja Frigomat na področju ročno izdelanega ledu. Zasnovane so, da mojstru sladoleda ponudijo celovito in trdno orodje. Elektronska kontrola operativnih funkcij omogoča enostavno dosego idealne konsistence izdelka za vse mešanice, glede na vneseno količino. Operater ima na voljo štiri programe za proizvodnjo ledu in granitija, s...
Francija, Le Boulou
...Ta tehnika izdelave sladoleda v rolicah obstaja že zelo dolgo v Tajski. Sladoledna rolica je rezultat strganja smetane in sadja, pomešanih na zelo hladni plošči. Lahko jo najamete za en dan ali vikend.
Portugalska, Cascais
Jack Wood Sticks Europe: Vaš dobavitelj vrhunskih lesenih palic. Kot del priznane skupine Gaboardi, z več kot 50-letnimi izkušnjami na področju lesnih materialov, ki oskrbuje industrijske velikane, kot so Nestlé, Unilever in Walmart, je Jack Wood Sticks Europe sinonim za zaupanje in kakovost. Z globalno prisotnostjo, ki zajema Združene države, Južno Ameriko, Azijo in Evropo, smo pripravljeni služ...
Francija, Roissy En France
Ovanis je neodvisna trgovinska agencija, specializirana za distribucijo jajc in jajčnih izdelkov ter svetovanje in opremo za proizvajalce in strokovnjake v gostinstvu.
...Sladkor, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, sirotkine beljakovine, regulator kislosti (citronska kislina, askorbinska kislina), stabilizatorji (karboksimetil celuloza, guar gumi), naravno identična jabolčna aroma, barvila (preprosto karamelno tartrazin, indigo karmin, klorofil, kurkuma) Priprava Zmešajte 3 l mleka, 500 g sladkorja in 500 g mešanice za sladoled in nato počakajte 10 minut. Nato ponovno zmešajte in dajte v stroj za mehki sladoled. Opomba: Da dobite bolj intenzivno mešanico sladoleda, jo ponovno zmešajte in nato dajte v stroj za sladoled.
Francija, Saint Orens De Gameville
... sorbetih našli okus tistega, kar vsebujejo. Priprava pravih dobrih sladoledov in sorbetov je preprosta. Potrebno je le zamisliti dobre recepte, uporabiti avtentične in kakovostne sestavine ter vanje vložiti veliko strasti! Prehranske vrednosti na 100g Energija 652kJ / 156kcal, Maščobe 7,9g, Od tega nasičene maščobne kisline 5,1g, Ogljikovi hidrati 20g, Od tega sladkorji 17g, Beljakovine 2,4g, Sol 0,08g Pakiranje: 0,6L kozarec DDM: 12 mesecev...
...To okusno dodatno sredstvo z naravno aromo služi v 2-komponentnem sistemu (sestavljenem iz osnove za mehko sladoled in okusnega dodatka) kot okusna komponenta za pripravo mešanice mehkega sladoleda. Sestavine Sladkor, pršena posneto mleko v prahu, pršeni sladkorni sirotkin prašek, kisline citronska kislina, zgoščevalci (guar gumi, natrijev alginat, karagen), priprava soka rdeče pese...
Nemčija, Osnabrück
... mešanico vlijte v napravo za zamrznjen jogurt. Sestavine: Sladkor, dekstroza, jogurt v prahu, maltodekstrin, fruktoza, citronska kislina, emulgator E 471, karboksimetilceluloza, naravna aroma Alergeni: Mleko in mlečni izdelki Za pripravo v proizvodnji sladoleda in za uporabo v slaščičarnah. Samo za komercialno predelavo. Ni dovoljeno za neposredno prodajo. Kot veletrgovec od 36 kartonov vam pripravimo posebne količinske cene.
Italija, Parete
... bolj zahtevne vrste izdelkov: gastronomski sladoled (slan), alkoholni sladoled, proteinski sladoled, za diabetike in/ali funkcionalne glede na zahteve in prehranske potrebe ter morebitne intolerance javnosti. Naš moto je: "Vse, kar pijemo in jemo, mi spremenimo v sladoled in še več..." Uporabljamo izbrane naravne, pristne in vrhunske surovine, priprava pa temelji na skrbnem in natančnem uravnoteženju...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play