Francija, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondantna, lahka in mesnata, choux testo v čisti tradiciji francoske slaščičarstva, v specialitetah z izvirnimi oblikami in okusi. Profesionalnost in znanje Michela Kremerja sta danes priznana v vseh kanalih, ki tržijo slaščice, ter med strokovnjaki v gostinstvu: · Pekarji-slaščičarji · Hotelska in restavracijska industrija · Catering · Maloprodaja Michel Kremer je prisoten povsod, kjer ima beseda gastronomija svoj pomen.
Francija, Guignicourt
...Coque iz choux testa, napolnjena z okusno vročo kremo z aromo kakava in obložena z resničnim fondantom, nanesenim ročno •Brez palmovega olja •Koda izdelka: 643 •Barkod: 3660133006439 •Teža na enoto: 90 g •Enote na karton: 18 •Paletizacija kartonov: 8 kartonov x 18 plasti •Kosi na paleti: 2 592 Nasveti za uporabo: Takoj po tem, ko ga vzamete iz zamrzovalnika, odstranite zaščitno folijo in pustite, da se izdelek odtaja na pekaču, v pozitivni hladilni komori približno 3 ure in 30 minut.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play