Italija, Bergamo
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma...
Italija, Misano Adriatico
...Provolone piccante s težo 2 kg je popoln italijanski sir za obogatitev vsake jedi. S svojim močnim in pikantnim okusom ta sir doda pridih okusa vsaki jedi, kar jo spremeni v edinstveno izkušnjo za brbončice. Narejen s skrbnostjo in tradicijo, je provolone piccante s težo 2 kg odlična izbira za prave ljubitelje sira.
Italija, Codogno
Italija, Noci
...Provolone stagionato je staran sir z vlečeno testo, ki se proizvaja izključno iz kravjega mleka, tradicionalno obdelan in oblikovan ročno ter zori približno 9 / 12 mesecev. Ponuja se v rumeni barvi, z zelo pastasto teksturo, zunaj trd in z zelo intenzivnim ter nekoliko pikantnim okusom, odličen tudi, če ga uživamo v kosih ali v kombinaciji z odličnim kozarcem vina.
Prodaja in neposredna izvozna prodaja v cash and carry po vsem svetu, neposredna prodaja restavracijam po vsem svetu, izdelki made in Italy, mozzarella di bufala, mozzarella za pico, fior di latte, paradižnik San Marzano za pico, sveža testenina, testenine za italijanske restavracije v tujini. Nepremagljive cene za tipične italijanske izdelke, naročite na naši spletni strani in prejeli boste izdel...
Italija, San Donaci
...Vino, pridobljeno iz 100% Primitivo grozdja. Območje pridelave: Salento, med provincama Brindisi in Lecce. Vinifikacija v rdečem z termoobdelavo fermentacijskega procesa. Odlikuje se po mehkobi svojih taninov in dolgotrajni okusno-olfaktivni izkušnji. V vonju izstopajo note zrelega rdečega sadja, kot so jagode, maline in robide, tudi v obliki želejev. Idealno se poda k zrelim sirom, kot so Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, testeninam z bolonjsko omako, belim mesom na lovski način.
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo mlečnih izdelkov in sirov, med katerimi so mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra in mnoge druge dobrote, pri čemer vedno uporabljamo le sveže mleko. Ena naših specialitet so kozji siri, ki imajo boljšo prebavljivost od drugih sirov. Prav tako proizvajamo burro in mascarpone najvišje kakovosti.
... Bufala ter posebej mlekarniškim obratom za proizvodnjo vseh vrst "pasta filata"... sirov, kot so mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata itd. Prav tako smo specializirani za proizvodnjo in nadgradnjo mini mlekarniških linij z različnimi proizvodnimi kapacitetami. -Vse naše MINI mlekarne so "prilagojene" specifičnim zahtevam strank.
Italija, San Cesario Sul Panaro
Almac je vodilno podjetje na področju načrtovanja in izdelave strojev, obratov ter avtomatizacije za industrijo sirov z vlečeno testo (npr. mozzarella in provolone) in predstavlja prednostnega partnerja za glavne prehrambene skupine v Italiji in tujini. Almac je skupaj s sodelovanjem visoko usposobljenih strokovnjakov razvila sistem upravljanja podjetja, ki je bil nedavno certificiran s strani DNV ITALIA in je v skladu z mednarodnim standardom UNI EN ISO 9001-2008.
Proizvaja mozzarello, ricotto, provolone...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo