Španija, Terrasa
...Puranji mesni ražnjiči, tudi puran kebab.
Italija, Giugliano In Campania
... dragocenega časa v kuhinji. Njegova zmogljivost obvladovanja do 54 nabodal hkrati ga naredi idealnega za dogodke in restavracije z veliko obiskom. Poleg tega ergonomska zasnova Tagliaspiedini olajša uporabo in zmanjšuje utrujenost operaterja, kar ga naredi za praktično in funkcionalno orodje. Ne glede na to, ali pripravljate arrosticini, kebab ali druge vrste nabodal, vam to orodje pomaga doseči profesionalne rezultate na preprost in hiter način. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje svoje učinkovitosti v kuhinji s profesionalnim Tagliaspiedini 54 nabodala 25x25 CB.
Poljska, ZBĄSZYNEK
...Proizvodnja ražnjičev iz perutninskega in svinjskega mesa, z dodatkom čebule, slanine, paprike. Perutninsko meso je piščančji file, piščančja stegna. Svinjsko meso je šunka ali vratovina. kebab iz perutninskega mesa, stegna, file. Naravne začimbe. Nobenih mešanic. Meso je poljskega porekla.
Ujemajoči se izdelki
surov špíč v začimbah
PRODUKCIJA ŠIŠ KEBABA
Španija, Peligros
...Ta mešanica začimb izvira iz različnih ljudstev, ki prebivajo na geografskem območju med vzhodnim Sredozemljem in Arabsko polotokom. Z intenzivnim aromo in okusom vsebuje sladke note in nima pikantnih elementov; uporablja se v vseh vrstah enolončnic in pečenih mesnih jedi (shawarma, kebab, tajine, ražnjiči itd.), mariniranju mletega mesa za uporabo v nadevih in kofti. Zelo pogosto se uporablja kot sestavina v drugih mešanicah začimb. Format: Steklenica 750g, Kozarec 150g...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play