ufs.country_names.RU, Vladimir
...To je mešanica za pripravo brezglutenskega kruha na osnovi kislega testa. Zdaj lahko pečete brezglutenski kruh brez kvasa, jajc in mlečnih izdelkov. Vse, kar morate storiti, je, da pripravite brezglutensko kislo testo iz naše mešanice in spečete okusen kruh! V mešanici ni arom, konzervansov in drugih škodljivih prehranskih dodatkov. Ta izdelek ne vsebuje glutena. Izdelek je testiran na gluten v...
ufs.country_names.RU, Moscow
... podvržen edinstveni obdelavi, ki zagotavlja razširjeno površino in dobro sposobnost vlaženja, kar ga ugodno primerja s proizvodi konkurence. Zmogljivost SPN je dosežena z dvostopenjsko obdelavo površine, ki vključuje ne le kislo jedkanje, temveč tudi kalcinacijo pri visoki temperaturi. Število SPN: 1 liter Material: nerjaveče jeklo Velikost elementov SPN: 3 mm * 3 mm * 0,2 mm...
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g steklena posoda (lahko naročite tudi v 30g kozarcu) Medeni sufle za tiste, ki se radi ovijejo v mehko odejo ob kaminu in srkajo vroče kuhano vino. V tem okusu medenega sufleja boste začutili kislo sladkost medenega vina, prepleteno s kislostjo pomaranče, medtem ko bodo namigi začimb dopolnili sliko prijetnega večera. Odlično se poda k trdim sirom, sladoledu, šarloti ali štrudlju. *Vse koristne lastnosti medu so ohranjene, saj je temperaturni režim strogo nadzorovan. Rok trajanja: 24 mesecev od datuma proizvodnje...
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
...Sofisticirana zasnova - izvirna in nepozabna etiketa, ki posnema naravno drevo z zažganim cedrovim storžem. Kork je prav tako oblikovan v leseni slogu. Mešanica temelji na medu, infuziji jedrc pinjol, infuziji celih pinjol, infuziji brinovih iglic, infuziji hrušk in infuziji jabolčnih listov. Okus pijače je močan in ogrevalen, s karakterističnimi toni pinjol, hrastovega lubja in borovih iglic. Pookus je dolg in kislo-sladek. Priporočamo, da jo postrežete kot samostojno pijačo k steakom in pečenim ribam, prav tako pa jo uporabite kot osnovo za koktajle.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Ta začimba srednje pekočnosti je osnova nacionalne mehiške omake Tabasco. Da bi omilili pekočo naravo mešanice vročih paprik, se omaka več let stara v hrastovih sodih, podobno kot vintage vino. Pravi tobasco z dobrim staranjem pridobi svojo inherentno pikantnost in poseben kislo-pikanten okus. Uporaba za Juhe, omake, marinade, mesne jedi, perutnino in ribe, priloge. Okus Oster Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 12 Maščobe (g / 100g)… 17 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 33 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 330...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play