...Koruzna semolina je koruzni zdrob, ki se giblje v velikosti od 300 do 800 mikronov (velikost semoline). Ta izdelek ne vsebuje glutena. Izdelek se testira na gluten v vsaki fazi proizvodnje. Garnec je bil prvi v Rusiji, ki je prejel pravico, da svoje izdelke označuje s trgovskim znakom "Prečrtana zrna". Ta znak je varnostna oznaka za brezglutenske izdelke Združenja evropskih celiakij, priznana v večini razvitih držav.
Teža: 450 g...
...Koruzna kultura se je pojavila pred 712 tisoč leti na ozemlju današnjega Mehika. Kulinarika ponuja široke možnosti in raznolikost koruze. Sveže pobrane klasje so užitne, vendar se običajno uživajo v kuhani obliki. Za dolgotrajno shranjevanje jih je mogoče zamrzniti. Konzervirani koruzni zrnci se uporabljajo za solate, prve in druge jedi. Groba koruzna moka se uporablja za pripravo žit, medtem ko...