...Črne in rjave gorčične semenke so majhne
semenke močnega okusa, ki se najpogosteje uporabljajo v
orientalski in azijski kuhinji. To so najmočnejše
od vseh gorčičnih semen. Te drobne semenke so temno rjave
z rahlo rdečkasto barvo pri nekaterih izmed njih: Gorčična
semena so idealna za obogatenje ne le jedi, temveč tudi
mešanic začimb. Zlasti se gorčična semena uporabljajo za
proizvodnjo gorčice ter za obogatenje marinad za meso,
Ribe, razne prelive, tartar omake in druge omake.
Pakiranje: 500g, 1kg in na kilogram.
Milis Nurseries se specializira za proizvodnjo in trgovino s sadnimi in plodnimi rastlinami. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je Konstantinos Milis, ki je posvečal posebno pozornost potrebam grških dreves po zdravem reprodukcijskem materialu, uporabil stare znane prakse iz regije in v sodelovanju z agronomi začel ustvarjati prvo sadno drevesnico (breskve, češnje, marelice, slive, jabolka, h...
...
Sestavine: Pšenična moka, sladkor, sončnično olje, jajca, semena janeža 2%
Shranjevanje: Hraniti na suhem in zaščitenem pred toploto
Nutricionistična izjava za: 100 g
Energija: 1902 kJ (453 kcal)
Maščobe: 17 g
Nasičene maščobne kisline: 1,6 g
Ogljikovi hidrati: 70 g
od tega Sladkorji: 32 g
Beljakovine: 5,5 g
Sol: 0,77 g...