Finska, Turku
...S svojimi začinjenimi notami je Roquefort Papillon elegantno uravnotežen med mehkobo in drobljivostjo. Ta surov ovčji sir, zoren v naravnih jamah, vas bo popeljal neposredno na podeželje južne Francije. Teža: 100g...
Španija, Madrid
...Odličnost modrega sira. Castello® Danablu je tradicionalni danski modri sir, ki se odlikuje po intenzivnem, rahlo slanem okusu. Za ljubitelje modrega sira! DANABLU je danski sir IGP (zaščitena geografska označba) in zato predstavlja odličnost danskih modrih sirov. Castello® Danablu je na voljo v 2 kg blokih za gostinstvo. Tradicionalni Castello® Danablu se lahko uporablja kot predjed, na pici ali v testeninah, za solate ali omake.
Francija, Objat
...Sestavine: Pšenična moka iz Francije, maslo, pšenični drož, 14,32% roquefort (surovo ovčje mleko, sol, sirilo, mlečna kultura, penicillium roqueforti), sol, 0,22% timijan. Hranilne vrednosti na 100g: Energija 1999 Kj, 480 Kcal, maščobe 34g, od tega nasičene maščobne kisline 24g, ogljikovi hidrati 36g, od tega sladkor 0,9g, beljakovine 7,6g, sol 0,68g.
Francija, Auxerre
...{"Nez":"note zrelih malin, manga in muskatne melone z dotiki cedrovega lesa, cvetov pomaranče, kandiranega ingverja in pečenega kruha","Accord metvin":"aperitiv (pečen foie gras in tartufov sok), predjed (sveže fige polnjene s foie gras), glavno jed (prepelice v sauternes), sir (roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"Kartonska embalaža s 6 steklenicami po 75cl","Le conseil de...
...IQF kocke. Vse sire so pri LA COMTOISE in obravnavamo predvsem te vrste: emmental, modri sir, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, kozji sir, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Postavljena na več kot 4.500 m2, LA COMTOISE razpolaga z zmogljivo proizvodno opremo, ki je na vrhuncu tehnologije, da zagotovi svojim strankam v Franciji in na mednarodni ravni. zmogljivost, kakovost...
Belgija, Mol
...Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), angleški (Cheddar). Poleg sirov ponujajo tudi maslo, smetano, jogurt, sadni jogurt, skuto in sadni sir, sladice, rižev puding, kislo mleko, namazni sir, pa tudi zeliščno maslo, svežo smetano, kulinarično smetano, čokolado, čokolado Light, čokoladno mousse, puding različnih blagovnih znamk (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
Francija, Roquefort
Ustanovljeno leta 1906, družinsko podjetje GABRIEL COULET se prenaša iz generacije v generacijo. Podjetje proizvaja ovčji sir, Roquefort, in ponuja širok spekter sirov. Z namenom zagotavljanja kakovosti in obrtniškega znanja, siri sledijo natančnemu procesu izdelave. Kot dokaz kakovosti, je Roquefort GABRIEL COULET redno nagrajen na francoskih in evropskih tekmovanjih.
Francija, Roquefort Sur Soulzon
...Od leta 1906 se sirarna PAPILLON specializira za proizvodnjo sirov. Sirarna proizvaja Roquefort, čiste ovčje sire in tudi BIO oljčno olje. Zagotovilo kakovosti, podjetje PAPILLON ima številne certifikate, kot so certifikat "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Zavarovana geografska označba" in "Ekološka kmetijstvo".
Francija, Roquefort Sur Soulzon
Francija, Roquefort Sur Soulzon
Francija, Roquefort Sur Soulzon
Francija, Roquefort La Bedoule
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play