...Pri Tomega boste našli vso opremo in potrebščine, potrebne za izdelavo sladoledov in sorbetov.
V naši ponudbi opreme: pasteurizatorji zasladoled, turbine zasladoled... vaša oprema po meri za ureditev vaše delavnice.
V naših potrebščinah v trgovini: arome, sladoledne paste, surovine, modeli zasladoled, dodatki, pripomočki, piškoti, embalaže, papirnate embalaže...
Imate težave pri izdelavi? Vaš končni izdelek ni na ravni vaših pričakovanj? Ni problema, z zahtevo boste prejeli prilagojene nasvete in informacije.
...Sladoledarne porabijo med 3.000 in 7.000 evrov vode na leto za hlajenje svoje opreme: Hladilni stolp Economax za sladoledarne zmanjšuje porabo vode vitrini, zamrzovalnikom in pasterizatorjem. Kompaktna, tiha in okolju prijazna rešitev.
Neverjetna prihranek vode: Do 95% prihranka pri obratovalnih stroških.
Zmanjšane dimenzije: Idealno za majhne prostore in laboratorije zasladoled.
Hitro vračilo naložbe: Predizbor, ki ga izvede stranka, na podlagi zahtev njenega projekta.
... trgu.
640 gramov čistega N2O
Z jeklenko brez okusa dobite 10 % več plina v vsakem cilindru.
To pomeni 640 gramov čistega N2O, namesto 580 gramov, ki jih običajno ponujajo naši konkurenti.
Brez kemičnega priokusa
Zahvaljujoč našemu edinstvenemu proizvodnemu procesu bo okus, ki ga izberete za svoj Exotic Whip, popoln. To je zato, ker naši cilindri nimajo šivov. Rezultat je, da možnost okušanja neprijetnega kemičnega priokusa praktično izgine.
...Stroji serije „Kiss“ ustrezajo zahtevam operaterjev, ki si želijo profesionalne opreme. Zagotavljajo neprekinjeno delovanje, kar omogoča obvladovanje tudi vrhunskih povpraševanj. Elektronski nadzor ponuja operaterju dva avtomatska programa za proizvodnjo italijanskega sladoleda, zamrznjenega jogurta, sorbetov, granitov, semifreddov in mousses; doslednost se prilagaja po želji.
Kapaciteta / Proizvodnja: 40 kg/h
Napetost: Tri 400 t n
Moč: 4 kw
Kondenzator: zrak ali voda
Višina: 144 cm
Širina: 53 cm
Globina: 67+10 cm
Neto teža: 227 kg...
... prebivate v Franciji ali na Korziki.
DDV ni vključen za člane Evropske unije, ki imajo številko DDV za čezmejno trgovino.
Dostava tega izdelka bo izvedena v 24/48 urah.
Možnost neposrednega prevzema blaga v Héraultu.
...Stroj za demontažo vaših domačih sladolednih palic
Lahko vam izdelamo grelni stroj, ki bo olajšal demontažo sladolednih palic.
Lahko je bodisi neodvisen bodisi integriran v stroj.
Fotografija ni zavezujoča – lahko se rahlo razlikuje.
Stroj za industrijsko demontažo
Lahko vam izdelamo stroj, ki bo segreval v fazi demontaže.
Hitra demontaža vaših sladolednih palic.
Lahko se namesti v stroj za eskimote ali ločeno.
Sistem vodne kopeli se lahko doda, če želite narediti čokoladno glazuro. Za več informacij o čokoladni glazuri, ne oklevajte in si oglejte posebno rubriko s klikom tukaj.
...Črpalka za prenos omogoča prenos izdelka iz mešalne posode, na primer, v dozirnik ali oblačilnik.
Lahko je opremljena z detektorjem nivoja, da se prepreči prelivanje silosa, ki sprejema izdelek.
Za delovanje ne potrebuje električne energije, saj vse deluje na zrak.
Črpalka za prenos je primerna za tekoče, poltekoče izdelke (s koščki ali brez), sadne nadeve, sladoled, druge kreme, omake s koščki, celo vroče.
... zamrznjenih sladic.
Zavedamo se pomena trajnostnih praks, zato ponujamo tudi rabljene stroje zasladoled kot ekonomično in ekološko alternativo. Naši strojiza granito in rešitve za proizvodnjo sadnih sokov, vključno z ekološkimi, ustrezajo povpraševanju po bolj zdravih možnostih.
Naša zavezanost kakovosti in storitvam za stranke je neomajna.
... najdemo v pekarni, restavraciji ali pri cateringu. Ali pa penilnik za mleko, ki omogoča hitro in enostavno pripravo okusnih napitkov, zahvaljujoč svoji zmogljivosti in kompaktni zasnovi. Emulzije, ki jih ustvari ta penilnik za mleko, se bodo popolnoma ujemale z vašo kavo, kapučinom ali vročo čokolado. In celo naš priljubljen aparat, stroj zasladoled, ki je prav tako primeren za posameznike, ki uživajo v sorbetih in sladoledih, kot tudi zaprofesionalce v gostinstvu, ki ga bodo uporabljali bolj intenzivno.