Francija, BRIE
Že od leta 1992 Gilles Bocabeille razvija inovativne patentirane sestavine, ki bodo pustile pečat (Végédécor®: prestrukturirane zelenjavne sestavine). SOREAL nato svoje znanje o reologiji usmeri v ustvarjanje in proizvodnjo kompleksnih omak za industrijo prehrambenega sektorja. Leta 2006 SOREAL združi moči s Comptoir Provençal des Sauces (ILOU) in pospeši svoj rastni tempo s fuzijo obeh struktur.
Nemčija, Hamburg
... dosledno in visoko kakovost. Naš portfelj obsega: Ribje zrelitvene snovi (z ali brez zelišč in začimb) za npr. sled in losos, ribje injekcije, ribja masa, ribje polpete, ribja klobasa, Pâtes, surimi, obdelava iker in kozic, majoneze, solatne kreme, prelive, omake v vroči in hladni proizvodnji (z ali brez dodatka jajčnega rumenjaka / mlečnega beljakovine), omake in kreme za polne konzervirane izdelke, vezane juhe, ketchup, marinade, dodatki za paniranje, sladice, aditivi za živila, mešanje po naročilu kot storitev.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play