Italija, Orbassano
...Sveže jajčne tagliatelle so dolga oblika testenin, znana po svoji teksturi, okusu in velikosti po vsem svetu. Je sinonim za emilijansko kuhinjo, izjemno vsestranska in se lahko uporablja v neštetih pripravah. Idealna je z ragujem (mesna omaka), omako iz gob ali omako s tartufi, prav tako pa je okusna tudi s preprostimi paradižnikovimi omakami.
Pasta Riscossa od leta 1902. Testenine iz semoline trdega pšenice, domače in tuje visoke kakovosti z najmanj 12,5% beljakovin. Pastificio Riscossa pokriva več kot deset področij ponudbe: Suhe testenine iz semoline, Posebne regionalne testenine, Polsveže in obrtne testenine, Testenine z jajci, Gourmet testenine prešane z bronom, Rdeča linija, Omake, Olje in kis, Piškoti, Moke in semolina, Riž, Krompirjevi njoki. 120 oblik. 250 distributerjev v 80 državah.
Belgija, Moxhe (hannut)
Naše specialitete: jedi na osnovi testenin, omake na osnovi paradižnika, omake iz surovega mleka, omake iz školjk, sveže testenine z jajci in suhe testenine z jajci, omake in jedi brez mesa ter jedi iz čistega govejega mesa. Kot proizvajalci surovin dajemo prednost kratkemu dobavnemu verigi, ohranjanju narave in svežini hrane. Obrtniška proizvodnja, ki jo uporabljamo, ohranja okus sestavin in...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play