Italija, Orbassano
...Vsaka država ima lahko svojo tradicionalno recepturo za gnocchi, z različnimi velikostmi, oblikami in sestavinami. A v Italiji, kjer so "gnocchi" prvič nastali, je to preprosta in okusna testenina, narejena iz krompirja, popolna za rdeče omake in sirove fondije. Bogata in nasitna prva jed, tradicija za vse letne čase. Naši gnocchi imajo mehkobo in teksturo, ki ju naredi primerna za vse okuse, tudi za najnežnejše. Idealni za veganske priprave.
Italija, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iz trde pšenice: To je testenina, ki je izdelana izključno iz semoline trde pšenice, zbrane na hribih Volterre s strani kmetov iz zadruge. Obdelava poteka po tradicionalnih metodah, z bronastim oblikovanjem in sušenjem pri nizkih temperaturah. Tortelloni, Zeleni Tortelloni, Maremmani iz sveže ročno narejene testenine.
Francija, Paris
...Ekološka pšenična moka, sveža ekološka jajca, ekološki prašek špinače, vse izdelano v Franciji. Povprečne hranilne vrednosti na 100g: ENERGIJA: 1515kj / 362kcal BELJAKOVINE: 14g OGLJIKOVI HIDRATI: 69,9g od tega sladkorji 1,9g MAŠČOBE: 2,4g od tega nasičene maščobne kisline 0,5g VLAKNINA: 4,1g SOL: 0,02g Alergeni: Vsebuje GLUTEN, jajca in morebitne sledi soje. KAKO JIH SKUHATI: 4 do 6 minut kuhanja, v vreli vodi. Ean13:3701511707781 Referenca:TagliatelleBioEpinardFrance1...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play