...Svinjski rebra, svinjske ušesa, svinjska repa, svinjske noge, svinjskomeso, svinjska jezik, svinjska trup - Smo klavnica svinjskega mesa v Franciji. Prodajamo kakovostne svinjske trupe in svinjske kose po zelo zmernih cenah, kar naši stranke cenijo. Naša tovarna je odobrena za pošiljanje na Kitajsko, v Rusijo, Singapur in mnoge druge države po svetu. Ponujamo zamrznjeno svinjskomeso, kot je...
... najbolj izjemni kosi so razvrščeni kot Alta Gastronomía. Potrpljenje in obilno počivanje v kleteh, ki so odprte za sapice Sierra, se končajo v najboljši šunki, ki jo lahko vaše brbončice kadarkoli zapomnijo.
...Zamrznjena svinjska ušesa, zamrznjena svinjska kolenska kost, svinjska jezik, svinjska stegnenica, svinjska tende - Smo dobavitelji zamrznjenega svinjskega mesa. Nudimo najboljšo kakovost svinjskega mesa. Naši izdelki so izdelki razreda A in se pošiljajo ter izvažajo v različne dele sveta, vključno s Kitajsko.
Naša klavnica ima različne oddelke z dobro usposobljenim osebjem. Izdelki so skrbno obravnavani že od faze rasti do predelave in proizvodnje. Dobavljamo široko izbiro zamrznjenega svinjskega mesa, kot so:
zamrznjena svinjska čreva
zamrznjen svinjski mozeg...
...Tako se lahko lepo kopljejo, igrajo, tečejo in kopajo. Poleg tega imajo več časa za rast, kar koristi kakovosti mesa. Naše svinje so križanci med Duroc svinjami in ekstenzivnimi staromodnimi pasmami, kot sta Bonte Bentheimer in Mangalitza. To zagotavlja okusno marmorirano meso z odličnim okusom.
...Haricots lingots izvor Francija, meso confitirane race (zaradi kakovosti uporabljamo le stegno race), izvor Francija, klobasa in svinjskomeso izvor Francija, kožice, paradižnik, sol, poper, začimbe. SULFITI v sledovih.
NASVET KUHARSKEGA MAJSTRA:
Postavite kasulet v zemeljski krožnik, pri čemer pustite klobase vidne, in dodajte pol kozarca vode.
Nato ga pustim, da se zapeče v pečici, medtem ko...