...Fettuccine testenine, narejene izpšeničnemokedurum, so vsestranske in priljubljene testenine, znane po svoji široki in ravni obliki. Te fettuccine rezance obogati dodatek kurkume, ki jim daje živahno rumeno barvo in dodaja kanček toplega in zemeljskega okusa. Kombinacija pšeničnemokedurum in kurkume ustvarja edinstvene in vizualno privlačne testenine, ki dodajo pridih elegance vsakemu jedi...
...Ta pšenična testenina je narejena iz izbranega vrhunskega pšeničnega moke, po posebni tehnologiji, ob ohranjanju starodavnih proizvodnih tradicij. Posebni proizvodni procesi zagotavljajo, da se testenina med kuhanjem ne lepi skupaj ali postane kašasta, ter ohranja svoj okus in rumeno barvo. Testenina ne vsebuje umetnih dodatkov. Ta testenina vsebuje vitamine skupine B, ki so potrebni za pravilno...
...Naše lazanje izdurumpšenične semenske mokeiz ekološke pridelave vam omogočajo, da pripravite okusno in izvirno jed.
KATEGORIJE:Živilstvo Testenine Posebne testenine
Razpoložljiva teža:500 g
Kuhanje: neposredno v pečici
Teža na karton:6 kg
Energijska vrednost:350 kcal
Beljakovine:> 10,5 g
Ogljikovi hidrati:< 75 g
Maščobe:< 2,5 g
Vlažnost:< 13 %
Vsebnost pepela:< 1,1 %...
...Testenine so pripravljene izdurumpšenične semenske moke, predstavljene v obliki kolena. Izdelek je izdelan in pakiran v skladu z dobrimi praksami proizvodnje, izdelek in njegova embalaža sta v skladu z vsemi določbami veljavne alžirske zakonodaje o živilih.
Model: PLASTIČNA VREČKA 400g...
...Tagliatelle "rdeče", na osnovi ekološke durumpšenične semenske moke, ekološkega paradižnikovega prahu in ekološkega praška pese.
Tagliatelle "zelene" na osnovi ekološke durumpšenične semenske moke in ekološkega praška špinače.
Tagliatelle "bele" na osnovi ekološke durumpšenične semenske moke.
Vsebuje gluten in morebitne sledi jajc in soje.
Povprečne hranilne vrednosti na 100g suhih testenin...
...Izboljšanje za špagete, makarone, vermicelli, rezance, testenine.
Ta izdelek omogoča proizvodnjo testenin in rezancev iz "mokeiz pšenice, ki ni durum". Izboljšanje omogoča uporabo - običajne pšeničnemoke, riža in koruze ali mešane moke. Testenine in rezanci so enake kakovosti kot tradicionalne testenine, narejene iz durumske pšeničnemoke. Cena končnega izdelka se zmanjša več kot trikrat. Ni...