Italija, Orbassano
...Acqua, jajca in semolina iz trde pšenice ustvarjajo popolno mešanico za to obliko testenin, ki jo odlikuje njena tubularna oblika in hrapava, rebrasta površina. Ta tekstura je zasnovana tako, da ujame in zadrži omake, kar jo naredi za idealno izbiro za bogate raguje (sugo di carne).
Slovenija, Krmelj
...Penne, znane tudi kot penne rigate, so testenine v obliki cevi, narejene iz trde pšenične moke. S svojimi poševnimi konci in rebrasto površino ujamejo in zadržijo omake, kar zagotavlja okusno jedilno izkušnjo. Vsestranske in čvrste teksture, so penne testenine popolne za širok spekter receptov, od klasičnih italijanskih jedi, kot je penne alla vodka, do kreativnih testeninskih solat in pečenih...
Združeno kraljestvo, London
...www.obamakarnar.com Spaghetti Ječmen Rigatoni Majhne kroglice Rotini Charleston Kolenčka Velike kroglice Nudli Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Veliki Fusilli Velika kolenčka Penne Rigate Velike školjke Sedani Rigati Farfalle Kuskus Majhne školjke Lumache Liche Krona Kolesa Zvezde Prsti Bucatini Hitri penne testenine Hitri fusilli testenine Tri barve polnozrnate testenine polnozrnate testenine Ječmen Instant kvas Refinirano sončnično olje www.obamakarnar.com...
Francija, Saint Mard De Réno
...Naša moka vključuje celoten zrn. Bogata je z ogljikovimi hidrati in predstavlja trajnosten vir energije za naše telo. Ker je polnovredna, vsebuje tudi vlaknine in številne hranilne snovi, kot so vitamini skupine B, ki so koristni za naše splošno počutje. Testenine? Jaz jih pripravljam! Uporaba: sama ali v mešanici za vaše domače testenine, juhe, sladice, torte, kruh…...
Belgija, Anderlecht
... makarone, spoglia 2x85 mm list testenin, Stroj je skladen z veljavnimi "CE" standardi glede varnosti in higiene. Spodnji ventilator za hitro sušenje testenin pri izhodu. Ta stroj je zasnovan za proizvodnjo testenin iz surovin, kot so moka trde ali mehke pšenice z dodatkom vode in/ali jajc, ali celo špinače za zelene testenine ali paradižnikovega koncentrata za rdeče testenine. Nekaj praktičnih...
Združeno kraljestvo, London
... in druge kakovosti. Skupina B: narejene iz moke mehke steklene pšenice najvišje in prve kakovosti. Skupina C: narejene iz moke za peko pšenice najvišje in prve kakovosti. Trde sorte pšenice imajo višjo vsebnost glutena in nižjo vsebnost škroba kot mehke. Testenine, narejene iz njih, imajo nižji glikemični indeks. Stopnja kuhanosti testenin se lahko razlikuje glede na njihovo vrsto in lokalne tradicije. #pasta #spaghetti #macaroni #vermicelli #flour...
Italija, Villafranca
...Pennette Trafilate Strast in tradicija sta sestavina našega velikega uspeha, ki oživlja pristne specialitete Kampanije, regije, znane po svoji gastronomski kulturi in užitku ob uživanju sveže domače testenine, narejene z vso tradicijo preteklosti. Postopek trafilature vključuje prehod testa, sestavljenega iz moke iz trde pšenice in vode, skozi stiskanje (ekstruzijo) v obliko ali matrico (kalup...
Nemčija, Neumagen-Dhron
...Testenine iz grozdnih pečk iz trde pšenice in moke iz grozdnih pečk Vitis so veganski naravni izdelek, temne barve in okusne začinjene. Na voljo so kot špageti ali penne. Naše okusne testenine iz grozdnih pečk izdelujemo iz trde pšenice in naše kakovostne moke iz grozdnih pečk. V receptu lahko dodamo le malo moke iz grozdnih pečk, da ohranimo stabilnost testenin, saj je naša moka iz grozdnih...
Litva, Kaunas
...Pasta iz durum pšenice je izdelek vrhunske kakovosti in zdravja. Vsebuje več beljakovin, koristnih ogljikovih hidratov in drugih hranil. Ko je kuhana, je pasta z dodanimi jajci v testu bolj rumena, ima boljši okus ter je bolj zdrava in bogatejša s hranili. Jajčna pasta je narejena po zanesljivem receptu iz moke durum pšenice in jajc, kar zagotavlja odličen okus, naravno barvo in aromo. Jajca...
Francija, Paris
...Semolina iz trde pšenice bio, narejena v Italiji (90 %), moka iz lešnikov bio IGP iz Piemonta (10 %). Vrednosti hranil na 100 g: Energijska vrednost: 365 Kcal in 1546 kJ Beljakovine: 11 g Ogljikovi hidrati: 75 g od tega sladkorji: 4,9 g Maščobe: 1,5 g od tega nasičene maščobne kisline: 0,3 g Prehranske vlaknine: 3,5 g Natrij: 0,01 g Alergeni: Vsebuje GLUTEN, oreške, morebitne sledi jajc in soje. KAKO JIH SKUHATI: Kuhanje traja približno 4 do 6 minut v vreli vodi. Ean13: 3701511707811 Referenca: TagliatelleBioNoisetteItalia1...
Slovenija, Miren
Naše podjetje proizvaja kakovostno svežo in suho testenino, iz trde pšenice, polnozrnatega kamut, opečene pšenice, polnozrnate semenske moke in ajde. V našem proizvodnem procesu ne uporabljamo jajc, konzervansov ali kakršnih koli aditivov, naša testenina je primerna za tiste, ki imajo intoleranco na jajca, za vegetarijance ali za tiste, ki sledijo zdravemu in uravnoteženemu načinu življenja...
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
Naša je pasta deloma ročno izdelana družinska delavnica, ki proizvaja testenine iz trde pšenice, oblikovane s bronastimi kalupi, pri čemer uporabljamo 100 % italijanske stare pšenične moke... Naša ponudba je zelo raznolika in vključuje res avtentične oblike testenin... Poleg klasičnih paccheri, calamarata, scialatielli in ročno izdelanih fusilli Al ferretto proizvajamo tudi začinjene izdelke z...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play