Slovenija, Krmelj
...Penne, znane tudi kot penne rigate, so testenine v obliki cevi, narejene iz trde pšenične moke. S svojimi poševnimi konci in rebrasto površino ujamejo in zadržijo omake, kar zagotavlja okusno jedilno izkušnjo. Vsestranske in čvrste teksture, so penne testenine popolne za širok spekter receptov, od klasičnih italijanskih jedi, kot je penne alla vodka, do kreativnih testeninskih solat in pečenih...
Italija, Orbassano
...Tonnarelli so vrsta špagetov, ki izvirajo iz Lacija, zelo podobni svojemu abruzzeskemu bratu, chitarrucci. Vendar pa se razlikujejo v nekaterih ključnih podrobnostih: imajo okroglo prečno sekcijo, so nekoliko bolj grobi v teksturi in so tradicionalno izdelani le iz trde pšenične semenske moke in vode. Njihov preprost in rustikalen okus jih naredi popolne za klasični rimski 'cacio e pepe' ali so idealni za veganske recepte, saj ne vsebujejo jajc.
Združeno kraljestvo, London
...www.obamakarnar.com Spaghetti Ječmen Rigatoni Majhne kroglice Rotini Charleston Kolenčka Velike kroglice Nudli Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Veliki Fusilli Velika kolenčka Penne Rigate Velike školjke Sedani Rigati Farfalle Kuskus Majhne školjke Lumache Liche Krona Kolesa Zvezde Prsti Bucatini Hitri penne testenine Hitri fusilli testenine Tri barve polnozrnate testenine polnozrnate testenine Ječmen Instant kvas Refinirano sončnično olje www.obamakarnar.com...
Francija, Paris
...Orecchiette buononaturale so izdelane na polobrtni način s bronastim prešanjem, s preprostostjo in strastjo, v plodni provinci Irpinia, na jugu Italije. Testo, sestavljeno iz trde pšenične semenske moke in vode, je zasnovano tako, da najbolje prenese kuhanje. Naše suhe testenine v povprečju prehajajo 30 ur sušenja pri največji temperaturi 50 stopinj Celzija, nato pa se pustijo počivati približno 12 ur v enotah za sušenje, ki so zdaj ugasnjene. Zaradi svoje grobe in debele površine ta rez testenin ponavadi ujame začimbe in omake, kar povečuje večino osnovnih okusov. Neto teža: 500g...
Tunizija, Tunis
...Špageti so del nepogrešljivih testenin, ki jih obožuje vsakdo. Naši špageti so izdelani iz 100 % trde pšenične semenske moke in vrhunske kakovosti. KATEGORIJE:Živilstvo Testenine Dolge testenine Razpoložljive teže:500 g in 1 kg Razpoložljive premera:1 mm, 2 mm in 3 mm Čas kuhanja:8 min Teža na karton:12 kg Energijska vrednost:350 kcal Beljakovine:> 10,5 g Ogljikovi hidrati:< 75 g Maščobe:< 2,5 g Vlažnost:< 13 % Vsebnost pepela:< 1,1 %...
...O testeninah bi lahko govorili ure in ure. Moj pradedek je našo družino uvedel v plemenito umetnost ročne izdelave testenin v mlinu Palena, pri čemer je uporabljal vodo iz reke Aventino. Potem je prišla vojna... Nato je bil moj dedek, v času obnove Italije, tisti, ki se je posvetil temu zlatu, narejenemu iz trde pšenične semenske moke, vode in potrpljenja. Nič drugega. In jaz bi želel ohraniti to...
Belgija, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat je obrtna delavnica svežih testenin iz trde pšenične semenske moke: 27 različnih modelov (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, rigatoni dolgi 28 do 29 cm, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, reginette mini, rigatoni rigate, spirelli, strozzapretti, tacconelli, tagliardi...
Italija, Santa Maria La Carità
...Obdelava suhe testenine: uporabljena metoda obdelave je nežna in obsega 4 različne faze: Faza gnetenja: uporabljamo izključno 100% italijanske trde pšenične moke z visokim vsebnostjo beljakovin. Vsaka oblika testenin zahteva ustrezno mešanico moke in vode. Hladno gnetenje (ne več kot 35°C) preprečuje "termalno denaturacijo" glutena, dragocene snovi, ki jo vsebuje pšenica. Faza stiskanja in...
... blagostanja. Tisto, kar nas ločuje in opredeljuje na trgu, je FUNKCIONALNA LINIJA, posebna testenina, izdelana iz trde pšenične semenske moke, obogatene z izvlečki andsko-amazonskih rastlin z dragocenimi hranilnimi lastnostmi. Polnozrnata testenina je prav tako izdelana iz polnozrnate trde pšenične moke, ki se ponaša z mletjem, zasnovanim v sodelovanju z univerzo Federico II v Neaplju in Tehnološkim in...
Francija, Wittenheim
... pšenične semenske moke in vode, vendar so Pâtes d’Alsace VALFLEURI sestavljene izključno iz trde pšenične semenske moke in svežih jajc, kar jih naredi edinstvene in jim daje posebne lastnosti. Kakovost in njihova sestava, bogata s svežimi jajci, delata Pâtes d’Alsace VALFLEURI vrhunski izdelek, ki ga cenijo gurmani.
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
Naša je pasta deloma ročno izdelana družinska delavnica, ki proizvaja testenine iz trde pšenice, oblikovane s bronastimi kalupi, pri čemer uporabljamo 100 % italijanske stare pšenične moke... Naša ponudba je zelo raznolika in vključuje res avtentične oblike testenin... Poleg klasičnih paccheri, calamarata, scialatielli in ročno izdelanih fusilli Al ferretto proizvajamo tudi začinjene izdelke z...
Italija, Saviano
Naše podjetje proizvaja testenine iz trde pšenične semenske moke na ročni način, vendar z najsodobnejšimi stroji, pri čemer uporabljamo popolnoma ročno obdelavo, kot je počasno in dolgotrajno sušenje (približno 3-4 dni) pri zelo nizkih temperaturah (40°-45°). Oblike so izključno iz bronastega materiala, kar zagotavlja edinstveno poroznost. Vse to, skupaj z našo posebno izbiro semenske moke in znanjem našega mojstra testenin, ustvarja edinstven izdelek.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play