Italija, Orbassano
...Agnolotti piemontesi so avtentična specialiteta Piemonta, ki izhaja iz regionalnega recepta iz 19. stoletja. Ti ravioli so polnjeni s tremi vrstami svežega pustega mesa (govedina, svinjina in belo meso) ter sezonsko zelenjavo (brašno zelje, blitva ali špinača, odvisno od sezone). Glavne sestavine vključujejo kuhano pršut, pečeno govedino, kuhano piščanca, špinačo, pečeno svinjino, brašno zelje in mortadelo. Ta kombinacija okusov ponuja edinstveno in tradicionalno kulinarično izkušnjo, popolno za tiste, ki želijo okusiti pravo piemontese kuhinjo.
Italija, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli tortellini, tortelloni … Freschi primi je linija izdelkov po 500g, ki prinaša tradicijo na mizo in naredi vsako priložnost posebno. Na voljo tudi: - Ravioli z mesom 500g - Panzerotti s bučo 500g - Tortelloni z ricotto in špinačo 500g - Tortelloni s gobami 500g - Tortelloni s sušenim pršutom 500g - Tortelloni z mesom 500g...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play