Italija, MILANO
...Panettone je tradicionalna italijanska božična sladica, ki izvira iz Milana. Značilna je po svoji visoki in kupolasti obliki, izdelana pa je iz sladkega kvašenega testa, obogatenega s kandiranim sadjem, rozinami in pomarančno lupinico. Njegova priprava zahteva več dni za obdelavo in naravno vzhajanje, kar sladici daje njeno mehko teksturo in značilen okus. Panettone je pogosto povezan z božičnim...
Turcia, Akdeniz / Mersin
...Tradicionalna sladica, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Njegov mlečni in kremast okus mora biti razlog.
Atiye Lacin Food proizvaja tradicionalne turške veganske sladice, mešanico suhega sadja s začimbami, brez konzervansov in dodatkov. Izdelki so brez glutena in GSO, brez maščob in sladkorja ter ne vsebujejo moke. Naša podjetje ponuja organske in brez dodatkov marmelade in džemove, organski ekstrakt trnine - antioksidant, diabetične paste, prigrizke, omake in druge vrste sladic ter si želi skleniti ...
Grčija, Ionia, Thessaloniki
Francija, Soing-En-Sologne
...Vino za užitek, ta „tradicionalna metoda“ se lahko pije ob vseh priložnostih: kot aperitiv, kir ali kot sladica ob sladkih pitah, tortah itd. Domaine:DOMAINE DE L'EPINAY Appellation:VIN DE FRANCE Regija:VAL DE LOIRE Barva:Bela Sortiment:Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 % Način pridelave:Ekološko Volumen:75cl Teža:1 kg Značaj:Brut...
Turcia, Bursa
...Baklava je večplastna sladica iz filo testa, polnjena s sesekljanimi pistacijami ali orehi, in sladkana s sirupom. Bila je ena najbolj priljubljenih sladkih peciv osmanske kuhinje. Mi, družina gulşenoglu, že več kot 20 let proizvajamo baklavo v Bursi (90 minut od Istanbula). V naših izdelkih ne uporabljamo dodatkov ali glukoznega sirupa. Proizvajamo okusne baklave z skrbno izbranimi pistacijami...
Francija, Auxerre
... ali mehki sir, svež sir, sladica Vinification Predfermentacijska maceracija traja 10 dni pri 8°C. Alkoholna fermentacija je sledila klasični vinifikaciji z manjšimi dnevnimi remonti za spodbujanje ekstrakcije. Po malolaktični fermentaciji v sodih, je zorenje na drožeh trajalo 4 mesece. Œil: globoka in impresivna barva Nasvet enologa: postrežemo pri 17°C Stopnja alkohola: 13,5% Čas zorenja: 34 let Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl Domaine: Château Lascombes Appellation: Margaux Millésime: 2016 Kultura: Tradicionalna Oznaka: Kontrolirano poreklo...
Ukrajina, Kyiv
...Sladoled je tradicionalna sladica, ki je priljubljena v ukrajinskih gelaterijah. Mlečno-kremasta osnova in izrazita aroma vanilije sta združeni v zamrznjeni dobrotici, ki se topi le v ustih. Sladica je pripravljena za uživanje takoj. Ne topi se na vročini, zato je priročno, da jo vzamete s seboj na sprehod, v kino ali na potovanje. Odlično se uživa tako posamično kot v kombinaciji z dišečo kavo ali hladnim Proseccem. Sublimiran sladoled se uporablja tudi za okraševanje eklairjev, čokolade in ročno izdelanih sladkarij.
Grčija, MANDRA ATTIKIS
Proizvodnja bombonov: mandljevih, čokoladnih, mandljevih z okusi, sadnih bombonov s čokolado, sadnih bombonov v obliki kamenčkov, piškotnih bombonov, kamenčkov s čokolado z jagodo ali pomarančo, klasične ali s perlami čokoladne olive, karamelizirani oreščki in piškoti. Karamele na palčki z okusi in oblikami, čokoladne palčke, tradicionalna sladica kataifi in baklava, sladice na žlico, marshmallows.
...Scorzetta je tipična tradicionalna sladica iz Bernalde, ki je danes postala klasična in iskan sladek. V zgodovinski slaščičarni l'Orchidea, instituciji Bernalde, mestecu z globokimi tradicijami v provinci Matera, slaščičar Vincenzo Zito že več kot 50 let pripravlja scorzette di Bernalda po stari tradicionalni recepturi, s pomočjo skrbno izbranih surovin in vrhunskih sestavin, obdelanih tako, kot...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play