Italija, MILANO
...Olive Leccino. Oljka, pobrana v agri Puglie. Ima podolgovato obliko, barva se giblje od vijolične do temno zelene. Ima intenziven okus in poltrdo teksturo. Odlična v kuhinji za vsako uporabo in za paštete. "Leccino" Oliven. Opis: Zelo okusna sorta majhnih črnih oljk, tipičnih za Italijo. Uporaba: Idealna za aperitive ali kot sestavina za predjedi in mešane solate. PAKIRANJE 6 1 KOS = EVRO 2,90 1 PALET 10 PAKIRANJ = 60 KOSOV ROK UPORABE 16/ 04/ 27 MINIMALNO NAROČILO 20 PALET...
Francija, Marseille
...Ste prehranski strokovnjak in vas zanimajo vijolične narezane olive? Vijolične narezane olive se uporabljajo v slanih pripravkih in bodo jedem dodale okusen priokus. Sestavine: olive, voda, sol, E211, citronska kislina. Vijolične narezane olive CROC'ELLA so pridelane in pripravljene v Maroku. CROC'ELLA se specializira za uvoz, proizvodnjo in distribucijo suhega sadja na debelo. Prav tako vam...
Francija, Vaulx-En-Velin
...Globoke vijolične olive, ki pripadajo sorti limonine pike. Te olive imajo prijeten, rahlo grenak okus. Različne velikosti izdelkov: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Država izvora: Alžir...
Egipt, Egypt And Uk
... starosti ter vegane. Barva: Od svetlo do temno vijolične. Okus in aroma: Tipično za naravne črne olive brez neprijetnih vonjav Tekstura: Čvrsta in mesnata Videza: Brez tujih teles Skupna napaka: 15 % max "v skladu s standardom Codex 66/1981" • Zlomljeni kosi: 15% • Koščice ali fragmenti koščic: Max. 1 koščica ali fragmenti koščic /300g narezanih oliv Patogeni mikroorganizmi: Brez patogenih mikroorganizmov...
...Kot že ime pove, se te črne olive gojijo v bližini mesta Kalamata v južnem delu polotoka Peloponez. Imenujejo se tudi Kalamon. So podolgovate, mandljaste, temno vijolične, sočne in imajo tanko kožico. Marinirajo se v slanici, oljčnem olju in vinskemu kisu, kar jim daje fino vinsko aromo in edinstven okus. So dovolj velike, da jih lahko uporabimo pri kuhanju, saj se ne stopijo. 4.2 kg...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... primernem času zorenja, ko postanejo vijolične. To ekstra deviško oljčno olje je obrano 15 dni pred zorenjem, da doseže najbolj sadni okus in neprimerljiv vonj. Zlata medalja Extremadure v zadnjih 7 letih zapored in zmagovalec več kot 40 mednarodnih nagrad.
Grčija, Aitoliko
... vijolične in rjave. Dejstvo, da je naša metoda pridelave strogo ekološka in da drevesa niso umetno zalivana, prispeva k visoki kakovosti oljk. Po obiranju se mize oljke ločijo s posebno napravo in se razvrstijo glede na njihovo velikost. Običajno obstaja 5 velikosti mize oljk. V naši družini prodajamo našim strankam le največje. Prepričani boste o kakovosti že ob prvem okušanju!

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play