Španija, Dicastillo, Navarra
... filtriranja, zato se odlikuje po svoji "naravni motnosti" in ohranja vse svoje lastnosti ter vitamine nedotaknjene. Gre za zelo aromatično olje z intenzivnim okusom tartufa. Priporočljivo je za začinjanje različnih jedi, kot so: rižote, testenine, meso, ocvrta jajca, omlete in ribe. Naša olja, bogata s polifenoli, vsebujejo hidroksitirozol, kateremu so dodani izvlečki tartufa. Rok trajanja in shranjevanje: 24 mesecev.
Italija, Fratta Todina
...Aromatična začimba na osnovi ekstra deviškega oljčnega olja z naravno aromo črnega tartufa in ročno narezanimi rezinami tartufa (Tuber aestivum Vitt.). Ročno steklen izdelek. Format 100ml z zaščito proti kapljanju.
Avstrija, Vienna
...Sol s tartufi - vrhunec razkošja! Ta aromatična "Sol s tartufi" iz SummerTruffle je nekaj za prave gurmane! Groba sol in poletni tartuf. Vsebuje približno 20% posušenega črnega tartufa. Doživite izjemen trenutek z dobrotami avstrijske delikatese. Visokokakovostni izdelki so vedno odlična ideja za darilo za ženske in moške ob selitvi, za božič ali za rojstni dan! Tartuf se izstopa, ne da bi bil prevladujoč zaradi pretirane okusnosti. Sol s tartufi je popoln sestavina za obogatitev jedi, v katere jo dodamo, saj ima tudi nežen, a vztrajen okus.
Italija, Roma
Pozdravljeni, sem Roberto Ugolini, ustanovitelj podjetja TrufflEat SRL, ki že več kot 10 let deluje na področju trženja svežih tartufov in ekskluzivnih italijanskih izdelkov visoke kakovosti, s tartufi in brez njih. Trg tartufov se močno širi, s trendom rasti vsaj 12 % na leto. Naše podjetje se ukvarja s ponudbo gastronomskih izdelkov za kanal Horeca in maloprodajo: začimbe, sol, omake, prigrizk...
Italija, Firenze
...Sestavine: bazilika 20 %, sončnično olje, krompir, sir (mleko, sol, sirilo, lizocim, beljakovina jajca), pinjole, poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt. - izvor Italija) 3 %, aroma. Idealno za kombinacijo s testeninami, mesom, zelenjavo in brusketami.
...Sestavine: Med, beli tartuf (Tuber borchii Vitt. - izvor Italija) 2,5%, beli tartuf (Tuber magnatum Pico - izvor Italija) 1%, aroma. Idealno v kombinaciji s svežimi/ srednje zrelimi siri in lardom ali za pripravo sladic.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo