...Eyeround
Seemerolle
Redondo
Rond de Gite
Magatello
Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska
Temperatura shranjevanja: Hladno -1º/+2º inzamrznjeno -18º
Vrsta: Govedo
Kakovost: Visokokakovostno goveje meso
Obdobje shranjevanja: Hladno 120 dni / Zamrznjeno 18 mesecev
Pasma: Angus / Hereford
Teža na kos: 1,65 do 2,10 kg
Kaliber: Brez kalibra...
...Francosko podjetje, specializirano za vzgojo prepelic v Vogezih. Že skoraj 50 let se to družinsko podjetje osredotoča na dobrobit živali in kakovost. Prepelice se rodijo, vzgajajo, zakoljejo in predelujejo na kraju samem. Uporabljamo lokalno rastlinsko hrano. Naša strokovnost je tako v izbiri živali kot v dobrih vzrejnih pogojih. Vse naše sveže/hladno zamrznjene izdelke prodajamo v Franciji, Evropi in drugod.
...Od 80. let prejšnjega stoletja naša družba ponuja široko paleto zamrznjenih in hitro zamrznjenih živil iz celega sveta.
Naše poznavanje trgov od ustanovitve, skupaj z našim tehničnim znanjem o izdelkih 'hladno', nam omogoča, da hitro in natančno odgovorimo na potrebe naših strank v prilagojenih formatih (format GMS ali format za gostinstvo).
Naša paleta, ki združuje trgovinske izdelke, posebne izdelave ali nacionalne blagovne znamke, našim strankam omogoča, da izkoristijo nabor izdelkov, ki ustrezajo njihovim pričakovanjem, po privlačnih cenah, ob tem pa uživajo v popolnoma integrirani logistiki.
...Svinjska repa spada med odpadke tretje kakovosti volne. Bogata je z elastinom, kolagenom, želatino in kalcijem. Uporablja se za kuhanje bogatih juh in za zgostitev dušenih jedi, mesnih zvitkov.
Proizvajalec: Ukrajina
Značilnost: Hladno, Zmrznjeno
Hladni izdelki: 12 dni pri 0 +4 ºC
Zmrznjeni izdelki: 6 mesecev pri -18 ºC...
...Naši mesni izdelki so uravnoteženi za hladnoin toplo linijsko kuhinjo. Poleg tega vam ponujamo asortiman predkuhanih sestavin obrokov, ki po regeneraciji zagotavljajo popolno kakovost. Tako svojim strankam omogočite, da okusijo pravo aromo tradicionalno pripravljenih jedi, ob tem pa nudite udobje, ki ga vaše podjetje pričakuje.
QS-certificirana Vital-Fleisch GmbH s sedežem v Speyerju se ukvarja s trgovanjem, razrezom in predelavo mesnih izdelkov. Podjetje, ustanovljeno leta 1998, v svojem obratu, zgrajenem leta 2002, izpolnjuje vse zahteve najsodobnejših higienskih standardov. Med letoma 2009 in začetkom 2010 so potekale obsežne gradbene dejavnosti v razrezu in proizvodnji, ter gradnja hladilnic in zamrzovalnice s preko 1000 mest za palete. Tako je strankam zagotovljena vedno kakovostna dostava blaga. Dostava poteka z lastnim vozilom, kar zagotavlja neprekinjeno hladno verigo, ki skrbi za svežino naših mesnih izdelkov.