Združeno kraljestvo, London
Energy Cleaning je bila ustanovljena v poznih 2000-ih s strani majhne ekipe z velikimi sanjami. Skozi leta smo premagali številne težave, zmagali v mnogih bitkah in se uspeli uveljaviti kot eni najboljših v panogi. S prizadevnostjo in profesionalnostjo je Energy Cleaning osvojila srca svojih strank. Te so bile ključna inspiracija za našo ekipo, in prav zahvaljujoč njim smo razvili resnično...
Združeno kraljestvo, Birmingham
UK Marketing Management Ltd je britanski in mednarodni posrednik za sezname. Naše storitve vključujejo: najem poštnih podatkov v Veliki Britaniji in mednarodno, najem e-poštnih seznamov, e-poštni marketing, e-poštno oddajanje, direktno pošto, poštne storitve, upravljanje baz podatkov in obravnavo odgovorov. Ustanovljeno leta 2001, je podjetje zraslo v enega najbolj zaupanja vrednih dobaviteljev podatkov v Veliki Britaniji, z dostopom do več kot 2000 kakovostnih baz podatkov po vsem svetu. Naši podatki so vsi skladni z GDPR.
Združeno kraljestvo, Worcestershire
... Amerike, Evrope, Bližnjega vzhoda, Azije, Afrike in Avstralije. Zagotavljanje kakovosti Od leta 1992 imamo akreditacijo v skladu s standardom ISO 9001-2000. Naš sistem upravljanja kakovosti uporablja statistične analize za določanje sposobnosti proizvodnih procesov. Stabilnost proizvodnih procesov se nenehno spremlja in upravlja preko grafikonov delovanja strojev. V skladu z našo filozofijo naložb v tehnologijo smo nedavno investirali v tridimenzionalno merilno napravo.
Združeno kraljestvo, Chessington
Nudimo celovito podporo zobozdravstvenim praksam v Združenem kraljestvu, da jim omogočimo izpolnjevanje njihovih zakonskih obveznosti v skladu z Uredbo o ionizirajočih sevanjih iz leta 1999, Uredbo o ionizirajočem sevanju (medicinska izpostavljenost) iz leta 2000 ter drugo relevantno zakonodajo in smernicami. Stranke imajo popoln dostop do spletne strani Dentrpa.com, ki gosti najširšo izbiro...
Združeno kraljestvo, Bangor
...Bulletproof, ustanovljen v Frederictonu, NB leta 2000, ima več kot 18 let izkušenj na področju varnosti, kjer ščiti zasebnost in podatke svojih strank. Z inovativnimi storitvami, ki segajo od 24/7 spremljanja groženj do usposabljanja zaposlenih in nujnih odzivov, uporabniki na šestih celinah zaupajo Bulletproofu pri zagotavljanju varnosti svojih omrežij, podatkov in ljudi. Nedavno je bil imenovan za Partnerja leta 2019 | mode modern workplace s strani Microsoft Canada, Bulletproof je ponosen, da je Microsoftov zlati partner z 11 zlati kompetencami.
Združeno kraljestvo, Aldershot
...USL - ULTRASONIC SCIENCES je edini proizvajalec ultrazvočnih testnih sistemov in instrumentov v Združenem kraljestvu ter eden izmed glavnih svetovnih dobaviteljev avtomatiziranih in polavtomatiziranih sistemov za industrijo. Prav tako proizvajamo mobilne sisteme za pregled zunanje površine votlih železniških osovin z uporabo "praščka", ki je bil potisnjen po notranjosti. Od leta 2000 so se naši...
Združeno kraljestvo, Manchester
...DOM INSPIRATIVNEGA DEKORATIVNEGA TKIVA Ustanovljeno leta 1954, Fryett's je eden vodilnih predelovalcev in proizvajalcev mehkih pohištvenih tkanin v Združenem kraljestvu. Z več kot 2000 sodobnimi in klasičnimi oblikami ter več kot 500 enobarvnimi možnostmi. Fryett's Fabrics se posveča zagotavljanju neprimerljive ponudbe šenilov, taftov, jaguardov, voilov, potiskov in podlog za svetovno industrijo mehkih pohištvenih tkanin.
Združeno kraljestvo, Egham
... testiramo in obnavljamo vbrizgalnike MTU serij 2000/4000 ter vbrizgalnike Cummins QSX in QSK za aplikacije, ki vključujejo železnice, generatorje in opremo za premikanje zemlje. Kontaktirajte nas zdaj, da primerjate naše cene obnove s cenami novih.
Združeno kraljestvo, London
... učinkovite svetovalne storitve in zagotovljene storitve po prodaji. MAKE Locks nudi prilagojene rešitve specifičnim potrebam strank po vsem svetu. Z bogatimi izkušnjami na področju visokovarnostnih izdelkov, napredno tehnologijo, dobro kakovostjo in odličnim timom se trudimo nuditi zadovoljive storitve in ustvarjati dodano vrednost za vse stranke.
Združeno kraljestvo, Church Gresley
...Revelation omogoča visoko uspešne kulture od leta 2000, saj služi korporativnim strankam po vsej Veliki Britaniji in po svetu. Ustvarjamo edinstvene učne programe, ki ponavljajo naravne talente najuspešnejših posameznikov v vaši organizaciji. Z 'modeliranjem' vaših najuspešnejših posameznikov in ustvarjanjem znanja, ki je edinstveno za vas, gradimo visoko uspešno kulturo, ki bo še naprej...
Združeno kraljestvo, Glasgow
Pro Judo je klub, povezan z Judo Škotsko, ustanovljen leta 2000, in smo eden največjih ter najuspešnejših klubov na Škotskem. Usposobili smo škotske, britanske in Commonwealth prvake ter ponujamo zabavne, vznemirljive in varne judo tečaje. Ne glede na vašo starost, je v našem klubu mesto za vas. Ne glede na vaše ambicije, vam bomo pomagali na vaši poti in vam dali orodja, ki jih potrebujete za dosego svojih ciljev.
Združeno kraljestvo, West Midlands
Hydrafix nudi celovit spekter storitev, vključno z energijskimi paketi, gradnjo ali prenovo popolnoma opremljene delavnice za okvare vseh hidravličnih cilindrov.
Združeno kraljestvo, Staffordshire
Gaddums se ukvarja s trgovino s tekstilom od leta 1826. Classic Corporate Wear in Tempus sta del skupine Gaddum, družinskega podjetja, ki se nahaja na robu narodnega parka Peak District v Leeku, Staffordshire. Classic Corporate Wear se specializira za dobavo delovne obleke malim in srednje velikim podjetjem (10 do 2000 zaposlenih). Tempus združuje naše tehnične tekstilne znanje z našo ekipo usposobljenih oblikovalcev in šivilj, da ponudi britansko izdelano oblačilo za terapevte v spa in lepotne terapevte.
Združeno kraljestvo, Milton Keynes
Prenosi z letališča, druge podporne dejavnosti zračnega prevoza...
Združeno kraljestvo, Stroud
...popolno preoblikovanje Lea Francis iz leta 1934, pridobitev IVA za PGO, TD 2000, Land Rover Series 1 z ekstremnimi predelavami, Rossion 400, obsežno nadaljnje delo na predelavah za mehiškega proizvajalca avtomobilov za pridobitev evropskega dovoljenja za majhne serije, vključno s pripravo na crash teste, teste emisij itd. Prav tako ponujamo svetovalne storitve.
Združeno kraljestvo, London
...Derivatives Documentation Limited ("DDL") je bila ustanovljena leta 1996, da bi zapolnila zaznano tržno vrzel v pomanjkanju začasnih pogajalcev za ISDA Master Agreement v tistem času. Smo družinsko podjetje z bogatimi izkušnjami na področju derivatov. Od leta 1999 razvijamo notranje in spletne izobraževalne storitve na področju OTC in dokumentacije o fiksnih obrestnih merah. Od leta 2000 zaposlujemo pravne in paralegalne kadre na začasnih in stalnih delovnih mestih na tem specializiranem področju.
Združeno kraljestvo, London
Razvijam spletne strani z uporabo najbolj razširjenih aplikacij za upravljanje vsebin in e-trgovino. Namestim in prilagodim programsko opremo za upravljanje podjetij, ne da bi pozabil na usposabljanje osebja in kasnejšo tehnično podporo. Od leta 2000 delam na razvoju spletnih strani in aplikacij. Imam certifikat Oracle kot MySQL 5.6 Developer. Sem avtor knjige Mastering MariaDB, za Packt Publishing.
AWA, ustanovljena leta 2000, nudi celovito arhitekturo, načrtovanje in notranje oblikovanje za javni in zasebni sektor. Naša praksa se drži prepričanja, da kakovost oblikovanja vpliva na naše življenje. Naša prizadevanja za dosego kakovosti oblikovanja so privedla do pomembnih ravni izkušenj pri oblikovanju zgrajenega okolja. Te izkušnje smo pridobili z delom na projektih različnih velikosti, od...
Združeno kraljestvo, Kirkby In Ashfield
...Autopak Machinery proizvaja opremo za polnjenje vrečk, torb in posod. Naša paleta strojev polni od 10 gramov do 2000 kg z gostoto od 100 kg/m³ do 2000 kg/m³. Naša ponudba sega od enega ročnega delovanja do popolnoma avtomatiziranih ključnih obratov.
Združeno kraljestvo, Virginia Water
... 2000. Insite Managed Services zdaj ima močno in zelo izkušeno vodstveno strukturo, ki zaposluje več kot 100 ljudi v Združenem kraljestvu. Njihov glavni cilj je zagotoviti vsem strankam čisto okolje, v katerem lahko njihovi zaposleni učinkovito in proaktivno delajo, in z izkušeno vodstveno ekipo nudijo storitev, ki je brez primere.
Združeno kraljestvo, Polegate
Naša razstavna dvorana v Polegateu vsebuje več kot 120 razstavnih enot, vključno z 28 delujočimi plinskimi kamini in 4 popolnoma delujočimi pečmi na drva. Smo družinsko podjetje z izkušnjami, ki presegajo 2000 namestitev. Kjerkoli je to mogoče, vse namestitvene delo opravljamo sami z našimi inženirji, registriranimi pri Gas Safe, kar vam zagotavlja mir in zagotovilo za čisto, vljudno in učinkovito storitev.
Združeno kraljestvo, Westbury
MDC Electrical Installations Ltd, ki ga vodi Mike Corteen, nudi visokokakovostno oskrbo z električnimi deli in storitve električne inštalacije v Westburyju ter po celotni Wiltshire in širšem jugozahodu Anglije. Mike dela v električni industriji že skoraj 14 let, kjer je septembra 2000 začel svoje usposabljanje pri podjetju C J Deighton and Co. s sedežem v Westburyju in tam delal 7 let. Mike je...
Združeno kraljestvo, Dholka
Shivkrupa Traders je napreden, energičen in dinamičen skupina podjetij. Dodajamo vrednost z ustvarjanjem ustreznih rezultatov za naše stranke, kjer obožujejo preobrazbo svoje lastnine in maksimirajo dosežene finančne donose. Odkar smo začeli leta 2000, je naša filozofija, da so vsi uspešni projekti zasnovani na ljudeh, odgovornih za projekt, in naš tim je predan razumevanju poslovnih ciljev naših...
Združeno kraljestvo, Hartfield
... pomagamo pridobiti zaposlitev med vašim letom premora ali kariernim odmorom. Z popolno podporo skozi celoten program in popolno finančno varnostjo preko ATOL in IPP, lahko ste prepričani, da sodelujete v vrednem in dobro vodenem projektu. Projekti trajajo od 1 do 52 tednov in so primerni za vsakogar, starejšega od 18 let. Prav tako skrbimo za skupine in družine.
Združeno kraljestvo, Sialkot
Radi bi se predstavili kot proizvodno podjetje za kirurške instrumente, zobne instrumente in lepotne pripomočke. Imamo certifikat ISO 9001: 2000 in oznako CE. Proizvajamo instrumente z zelo visoko kakovostjo in največjo možno natančnostjo. Da zagotovimo, da naši kupci vedno prejmejo enake instrumente, vedno ustvarimo profesionalne risbe vzorcev in izdelamo CNC merilne naprave, nato pa začnemo s...
Združeno kraljestvo, Lancashire,
... kapaciteto več kot 140.000 ton papirja na leto. Izdelki G5Online Limited se uporabljajo za pisanje, fotokopiranje, komercialno tiskanje, izdajo knjig in revij ter druge specifične aplikacije. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2000. Iščite v naši obsežni komercialni bazi podatkov, ki vsebuje več kot 120 milijonov poslovnih zapisov, da odkrijete ciljne potencialne stranke in nove prodajne...
Združeno kraljestvo, Rugby
Internetne storitve, Druge dejavnosti, povezane z računalniki...
Združeno kraljestvo, Ashton-Under-Lyne
Ogrevalna oprema - Prodaja in servis, Trgovina na debelo z orodjem, vodovodom in ogrevalno opremo ter materiali...
Združeno kraljestvo, Basingstoke
Dobave in oprema za centralno ogrevanje, Trgovina na debelo z orodjem, vodovodom in ogrevalno opremo ter materiali...
Združeno kraljestvo, Coventry
Čistilni materiali in oprema, Trgovina na debelo z drugimi gospodinjskimi izdelki...