Francija, Sault
...Zrno malega spelta je nežno. Kuhamo ga kot riž in odlično se poda k solatam, zelenjavi ali mesu. Odlikuje se z zelo nizko vsebnostjo glutena. Moka malega spelta se uporablja pri pripravi kruha, peciva ali testenin.
Ujemajoči se izdelki
Žito
Žito
Drugi izdelki
Moka
Moka
Litva, Kaunas
...Ta testenina je narejena iz polnozrnate pšenične moke iz spelte. Spelta je ena najstarejših žitnih kultur. Znana je bila že v kameni dobi in je celo omenjena v Bibliji. V nasprotju z drugimi vrstami pšenice je zrno spelte prekrita s luskami, ki ga ščitijo pred boleznimi in škodljivci. Zrnje spelte vsebuje skoraj vse hranilne snovi in vitamine, potrebne za raznoliko prehrano. Hranilne snovi...
Francija, Saint Mard De Réno
...Majhna pira, znana tudi kot „engrain“, je znana po nizki vsebnosti glutena. Vsebuje več rastlinskih beljakovin kot večina drugih žit. Zaradi svojih 8 esencialnih aminokislin za organizem in počasnih sladkorjev je majhna pira prava vir energije. Engrain, idealna zamenjava za pšenično zrno! Uporaba: kot zamenjava za pšenično moko pri vaših pecivih, palačinkah, testu za pite ali za vaše kruhovo testo, tako da jo tukaj zmešate s pšenično moko, da spodbudite vzhajanje.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play