Izdelki za izo proteinpulver (16)

Koncentrat Sojinih Beljakovin 60% – Kakovost Krme

Koncentrat Sojinih Beljakovin 60% – Kakovost Krme

Koncentrat sojinih beljakovin (SPC) je očiščen izdelek, pridobljen iz oluščene in odmaščenih sojinih zrn, ki se pridobiva z ločevanjem od ogljikovih hidratov (topnih sladkorjev) z uporabo najsodobnejše tehnologije ekstrakcije v EU.
Deminiralizirani sirotkin prah - WP Demi

Deminiralizirani sirotkin prah - WP Demi

Demineralizirano sirotkino prah (WP Demi) je sirotkino prah z zmanjšano vsebnostjo mineralov, ta izdelek je popoln za formule za dojenčke in prehranske aplikacije, osredotočene na zdravje.
Izolat sirotkinih beljakovin redni - Izolat sirotkinih beljakovin redni 1000kg

Izolat sirotkinih beljakovin redni - Izolat sirotkinih beljakovin redni 1000kg

Molkenproteinski izolati (WPI) se pridobivajo z odstranitvijo zadostne količine neproteinskih sestavin iz sirotke, tako da končni suhi izdelek vsebuje najmanj 90 % beljakovin na osnovi suhe snovi. Proizvaja se s procesi membranske filtracije in/ali ionske izmenjave. Kislost molkenproteinskega izolata se lahko prilagodi z dodajanjem varnih in primernih sestavin za prilagajanje pH. Naš WPI za človeško porabo ustreza vsem določilom in skladnosti z Evropsko unijo. Molkenprotein izolata redni 1000kg - 9,99€/kg
Koncentrat sirotkinih beljakovin 80%

Koncentrat sirotkinih beljakovin 80%

Koncentrat mlečnih beljakovin (MPC) je koncentrirano mleko v prahu, ki običajno vsebuje 80 % mlečnih beljakovin. Proizvaja se iz svežega in pasteriziranega posnetega mleka s filtracijo in pršenjem. Razmerje visoke vsebnosti beljakovin in nizke vsebnosti laktoze povzroča, da se ta izdelek pogosto uporablja pri proizvodnji nizkohidratne hrane ter napitkov obogatenih z beljakovinami. Dodajati ga je mogoče tudi med drugim v peciva, sladice, krmne izdelke, mlečne napitke, omake in sire.
Kisla sirotka (AWP)

Kisla sirotka (AWP)

Prahu kislega sirotke (AWP) je stranski produkt proizvodnje sira ali kisle kazeina. Pridobiva se s sušenjem sveže sirotke, pridobljene iz mehkih belih sirov. Mikroben proces fermentacije zmanjša uporabo mikrobičnega mleka in pretvori laktozo v mlečno kislino. Prahu kislega sirotka se predvsem uporablja pri proizvodnji ricotte in sirotkinega masla. Uporablja se tudi kot sestavina v številnih predelanih živilih, kot so kruh, krekerji, meso, pecivo in pripravljena hrana. Prahu kislega sirotka se prav tako nahaja v čokoladi in slaščicah. Izdelek, ki ga ponuja Foodcom, se lahko uporablja tudi pri proizvodnji krmil za živali. Je priljubljen ekonomičen nadomestek za sladko sirotko v prehrani pujskov. Prahu kislega sirotka se uporablja tudi v nadomestkih mleka z nizkim pH.
Izolat sirotkinih beljakovin

Izolat sirotkinih beljakovin

Izolat sirotkinih beljakovin se pridobi z koncentracijo in čiščenjem sirotkinih beljakovin v prahu, da se zmanjša vsebnost maščob in ogljikovih hidratov v sirotki. Postopek se lahko izvede z uporabo membranske separacije ali ionske izmenjave. Izolat sirotkinih beljakovin velja za izdelek z najvišjo čistostjo in koncentracijo beljakovin.
WHEY PROTEIN

WHEY PROTEIN

SIROVČNI PROTEIN
Jasni Izolat Whey Beljakovin 90%

Jasni Izolat Whey Beljakovin 90%

Naš Clear WPI 90% je vrhunski izolirani sirotkin protein, zasnovan za zagotavljanje izjemne čistosti in prosojnosti. Pridobljen iz visokokakovostnih mlečnih virov, ta izdelek prehaja skozi napredne filtracijske procese, da odstrani nečistoče in doseže koncentracijo beljakovin 90%. S svojo prozorno podobo je idealen za oblikovanje čistih in vizualno privlačnih beljakovinskih napitkov in dodatkov. Drugo ime: Clear Whey Protein Isolate 90% Spec./ Čistost: 90% (Druge specifikacije se lahko prilagodijo) Videza: Bela praškasta snov Glavna funkcija: podpora rasti in obnovi mišic Metoda testiranja: HPLC
Krompirjev protein

Krompirjev protein

Krompirjevo beljakovino kasneje očistimo, paro in olupimo. Škrob se nato ekstrahira z vodo, da nastane beljakovinska suspenzija, ki se obdeluje s kislino, nato pa se posuši in zmleti v prah. Krompirjevo beljakovino je fino, rahlo praškasto, svetlo sivo ali rumeno-zeleno in ima značilen vonj po posušenem krompirju. Surovina za proizvodnjo krompirjevega beljakovin je škrobni krompir poljskega izvora.
Protein iz Graha 80% - Kakovost Živil

Protein iz Graha 80% - Kakovost Živil

Proteini iz graha se pridobivajo iz zlatih ali rumenih grahov s suho in mokro metodo. V fazi sušenja se lupina graha odstrani strojno in zmelje. Kasneje se pridobi grahova moka, ki se zaradi svojih hidrofilnih lastnosti loči s centrifugiranjem in zbira. Končni izdelek proteinov iz graha je bež prašek čistega okusa.
Koncentrat mlečnih beljakovin 80% (MPC)

Koncentrat mlečnih beljakovin 80% (MPC)

Mlečni protein koncentrat (MPC) je močno koncentriran mlečni prašek, ki običajno vsebuje 80 % mlečnega proteina. Pridobiva se iz svežega, pasteriziranega posnetega mleka s postopkom filtracije, evaporacije in pršenja. MPC je znan po svojih izjemnih lastnostih penjenja, teksturiranja, vezanja vode in koagulacije. Svojo odlično hranilno vrednost dolguje visoki koncentraciji proteina. Ima rok trajanja 24 mesecev in je na voljo v 25 kg vrečah in Big Bags. MPC je izvedljiva alternativa celotnemu mlečnemu prašku ali posnetemu mlečnemu prašku, saj ponuja primerljive ravni proteina.
Whey protein

Whey protein

Whey protein
Beljakovina

Beljakovina

Beljakovine Vsebina: npr. 750g Mlečni protein, sirotkin protein, jajčni protein, naravne arome, sladilo sukraloza Po odprtju porabite v 3 mesecih. Izdelek shranjujte zaprto, na suhem, zaščitenem pred svetlobo in pri sobni temperaturi (15 – 25° C).
Instantni Koncentrat Whey Beljakovin (WPC 80 Insta)

Instantni Koncentrat Whey Beljakovin (WPC 80 Insta)

Koncentrat sirotkinih beljakovin 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) je proizveden iz sladke sirotke z uporabo naprednega postopka ultrafiltracije pri nizkih temperaturah. Zato večina beljakovin ostane nedotaknjena. WPC vsebuje približno 35 do 90 % mlečnih beljakovin. Ta prašek ni aromatiziran in lahko zato prejme katerokoli okus ali aromo. WPC 80 Instant se uporablja pri proizvodnji sladoledov, jogurtov, pijač, mesnih izdelkov in predvsem v športni prehrani. Instantni koncentrat se enostavno raztopi tudi v hladni vodi. WPC 80 Instant je na voljo v pakiranjih po 15/20/25 kg ali "Big Bag" 500-1000 kg. Povprečna doba trajanja WPC 80 Instant je približno 12 mesecev. Vsebnost beljakovin: min. 80 % Vsebnost maščob: max. 8 % Vsebnost pepela max. 3,5 %
Izolat sirotkinih beljakovin (WPI)

Izolat sirotkinih beljakovin (WPI)

Izolat sirotkinih beljakovin se pridobi s koncentracijo in čiščenjem sirotkinega koncentrata, da se zmanjša vsebnost maščob in ogljikovih hidratov v sirotki. Postopek se lahko izvede z uporabo membranske separacije ali ionske izmenjave. WPI velja za izdelek najvišje čistosti in koncentracije beljakovin.
ISO Feed - Prah za Obrok

ISO Feed - Prah za Obrok

ISO Krmna Riba Moka v Prahu z 48% 65% 72% Beljakovinami